ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ισοπαλία στη Γλυφάδα, 10-10 ο ΑΝΟΓ με τον Εθνικό

  18.11.2017 18:16       1228

Ισόπαλο 10-10 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΝΟ Γλυφάδας και τον Εθνικό Πειραιά, στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α' Ομίλου της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών.

Έτσι, ο Εθνικός καταλαμβάνει οριστικά την 3η θέση (4 β.) στην τελική βαθμολογία του Α' Ομίλου, ενώ ο ΑΝΟΓ είναι 4ος με τον μοναδικό αυτόν βαθμό της ισοπαλίας που πήρε σε αυτό το ματς, αλλά και οι δυο ομάδες μπαίνουν στο νέο Όμιλο που δημιουργείται στη Β' φάση μαζί με τον πρώτο και τον δεύτερο του Β' Ομίλου, ξεκινώντας από το 0 στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη, πήγαινε γκολ γκολ με τον ΑΝΟΓ να προηγείται και τον Εθνικό κα ισοφαρίζει. Στο 2.04, όμως, ο Εθνικός πέρασε μπροστά με γκολ της Κοντογιάννη (9-10), αλλά ο ΑΝΟΓ ήταν αυτός που ισοφάρισε και πήρε τελικά το βαθμό της ισοπαλία, στο 1 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα με γκολ της Ελληνιάδη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 10-10

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 1-2, 3-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Τάσος Πυρπιρής): Αρχοντάκη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 3, Λούδη 3, Μαμόγλου 1, Κόλλια 1, Παπαναστασίου, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Κολτσίδα, Παπαναστασίου 1, Ντάσιου 1, Καρίτσα, Κοντονή, Γιαννοπούλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα Σ., Καλαργυρού 1, Δουρέκα Αδ., Βάσιλα, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Κούβδου Ν., Λογοθέτη, Νιαρχάκου 4, Φραγκιουδάκη, Κοντογιάννη 4, Τζούκα, Κατσίμπρη 1, Χατζηκυριακάκη.

Διαιτητές: Βόσικας, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής