ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ισοπαλία στο Χαλάνδρι, Νηρέας - ΑΝΟ Γλυφάδας 9-9

  10.01.2018 16:57       626

Ισόπαλο (9-9) έληξε το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ανάμεσα στον Νηρέα Χαλανδρίου και τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Η ομάδα του Χαλανδρίου ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί με 2 τέρματα στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου (4-2).
Ο ΑΝΟ Γλυφάδας ανέβασε την απόδοσή του και μείωσε σταδιακά την διαφορά, ισοφαρίζοντας και παίρνοντας μάλιστα και προβάδισμα λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης (8-9), όμως η Παπατριανταφύλλου με το τέταρτο προσωπικό της γκολ, ισοφάρισε γράφοντας το τελικό 9-9.

Η προπονήτρια του Νηρέα, Ευτυχία Καραγιάννη τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ- ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 9-9

Οκτάλεπτα: 4-2, 2-3, 1-1, 2-3

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου Ν., Τετζαλίδου 2, Κάσσαρη, Παπατριανταφύλλου 4, Τριχά, Μαστρόκαλου, Μαυρέλου 1, Μπόβαλη, Τορνάρου, Δούλη 2, Εξαρχάκου, Αγγελίδη, Οικονομίδη, Στρατάκου Αν., Κονταλέξη

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 3, Κολιτσοπούλου, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου 1, Ακριτίδου, Κολτσίδα 1, Παπαναστασίου Δ. 1, Ντάσιου, Καρύτσα, Κοντονή, Γιαννοπούλου

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ