ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ήττα αλλά πρόκριση για τον ΝΟ Ρεθύμνου, 9-7 από τον ΑΝΟ Γλυφάδας

  16.12.2017 20:28       861

Μπορεί η ομάδα του ΝΟ Ρεθύμνου να ηττήθηκε από τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο "Αντώνης Δημητρόπουλος" με 9-7 στο τελευταίο παιχνίδι της Β' Φάσης των ομίλων της Α1 Γυναικών, ωστόσο χάρη στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (13-9) προκρίθηκε στα play-off όπου θα ακολουθήσει τον Εθνικό.

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη εκμεταλλεύτηκε την ήττα της ΝΕΠ από τον Εθνικό και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί και με 4-3 στο πρώτο ημίχρονο, όταν και βρέθηκε "αγκαλιά" με την πρόκριση. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, ενώ έφτασαν μάλιστα και σε σκορ πρόκρισης τρία λεπτά πριν το τέλος.

Το γκολ όμως της Στρατιδάκη 2.40 πριν τη λήξη έδωσε την πολυπόθητη πρόκριση στον ΝΟ Ρεθύμνου, που τώρα θα ακολουθήσει τον Εθνικό στα play-off του πρωταθλήματος.

 

Στο 00:12 πριν τη λήξη της δεύτερης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής της Γλυφάδας, Τάσος Πυρπυρής, λόγω έντονης διαμαρτυρίας και ενώ είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα στο 4.03 της δεύτερης περιόδου. Ο ένας επόπτης δεν ήρθε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του χρόνου.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 9-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 4-2, 2-1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πυρπυρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 1, Λούδη, Μαμόγλου 3, Κόλλια 2, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου 2, Ακριτίδου, Κολιτσοπούλου, Παπαναστασίου Δ. 1, Ντάσιου, Αρχοντάκη, Κοντονή, Κανετίδου

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη 1, Καριπίδου Μ. 1, Φαρμάκη Μαρία, Γαβαλά, Γαγάνη, Στρατιδάκη 3, Πέττα, Φαρμάκη Έ. 1, Πατσαχάκη, Ευθυμίου, Καριπίδου Η. 1

Διαιτητές: Μπουδράμης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ