ΤΕΧΝΙΚΗ / ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ

Καλές επιδόσεις στις τελευταίες ημερίδες ορίων

  11.02.2018 23:02       2971

Με επιτυχία διεξάχθηκαν σήμερα (11/2) οι τελευταίες ημερίδες ορίων πριν τους Χειμερινούς αγώνες στην τεχνική κολύμβηση για τα σωματεία Νότιας και Βόρειας Ελλάδας σε Πειραιά και Λάρισα.

Οι αθλητές πραγματοποίησαν σημαντικούς χρόνους για την εποχή, κάτι που σημείωσε στις δηλώσεις του και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Σαλταμανίκας, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για το μέλλον.

"Σήμερα είδαμε αρκετούς αξιόλογους χρόνους στους αγώνες, οι οποίοι αποτελούν και τις τελευταίες ημερίδες πριν το Χειμερινό πρωτάθλημα. Οι αθλητές βρίσκονται ακόμη βέβαια σε στάδιο προετοιμασίας και θέλουν να είναι έτοιμοι μέχρι τους επερχόμενους σημαντικούς αγώνες, καθώς εκεί θα κυνηγήσουν και τα όρια για τις Εθνικές ομάδες. Γενικότερα πάντως είδαμε καλούς χρόνους και οι κολυμβητές άφησαν αισιόδοξα μηνύματα, κάτι που καταδεικνύει πως γίνεται σωστή και οργανωμένη δουλειά από τα σωματεία τους".

Σημειώνεται πως στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά είχαμε τη συμμετοχή 180 αθλητών/ τριών από 13 σωματεία της Νότιας Ελλάδας και στο Εθνικό κολυμβητήριο Λάρισας, 222 αθλητών / τριών από 21 σωματεία τη Βόρειας Ελλάδας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ