ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Καταδύσεις

Κατά 99% στους Ολυμπιακούς ο Στέφανος Παπαρούνας!

  26.02.2012 16:48       1494


Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στέφανος Παπαρούνας (φώτο) στο Παγκόσμιο Κύπελλο Καταδύσεων που διεξάγεται στο Λονδίνο, όπου συγκεντρώνοντας 421.45 βαθμούς, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο επαναληπτικό αγώνα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Πλέον οι ελπίδες για την συμμετοχή του στους Αγώνες του Λονδίνου είναι πάρα πολλές. Είναι άγνωστο πότε ακριβώς θα ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα, όμως υπάρχει αισιοδοξία, με τον προπονητή του Παπαρούνα, Πέτρο Φυρίγο, να δηλώνει: «Από την εμπειρία μου στον χώρο, σας διαβεβαιώνω πως ο Παπαρούνας είναι ήδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Στο ίδιο αγώνισμα (3μ τραμπολίνο) αγωνίστηκε και ο συναθλητής του Παπαρούνα, στα 3 μέτρα συγχρονισμένων καταδύσεων, Αλέξανδρος Μάνος, ο οποίος πραγματοποίησε επίσης καλή εμφάνιση, και κατετάγη 8ος, συγκεντρώνοντας  397.65 βαθμούς, χωρίς να καταφέρει παρ' όλα να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση.

Στον αγώνα συμμετείχαν 34 αθλητές. Θυμίζουμε πως οι θέσεις που είναι ανοιχτές, είναι μόλις τέσσερις. Σε λίγες ώρες αγωνίζεται και ο Μιχάλης Τζίφας, στα 10μ σταθερό βατήρα, και θα διεκδικήσει και αυτός ένα από τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς του καλοκαιριού.

Γραφείο Τύπου

Νίκος Χαραλαμπόπουλος