ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΡΦΕΣΗΣ

Κέρδος για εμάς τέτοιου επιπέδου αγώνες

  30.05.2012 17:23       1212

Ύστερα από τη νίκη τους στην πρεμιέρα με την Γερμανία (16-11), τα κορίτσια της νεανικής Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν το ίδιο καλά στον αγώνα με τις ΗΠΑ για τα τελικά του φετινού Γουόρλντ Λιγκ, όπου ηττήθηκαν με 8-4.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών, Γιώργος Μορφέσης, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την έκβαση του αγώνα. Αναλυτικά η δήλωση του:

«Δεν βρήκαμε λύσεις στην επίθεση με την πολύ πιεστική άμυνα της Αμερικής. Ωστόσο, στην άμυνα ήμασταν καλοί και θα μπορούσαμε να αποφύγουμε και ένα, ίσως δύο γκολ ακόμη. Η Αμερική κατάφερε να κερδίσει εύκολα και δίκαια, καθώς πρόκειται για πιο έμπειρη και έτοιμη ομάδα. Εμείς, με τη νεανική ομάδα που παρουσιάζουμε, μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε από αυτού του επιπέδου αγώνες».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί αύριο (16.20 τοπική ώρα) με την Κίνα, όπου θα κριθεί όπου και θα κριθεί αν θα είναι 2η ή 3η στον Α’ Όμιλο, πριν τα χιαστί παιχνίδια.

Στη φωτογραφία ο Γιώργος Μορφέσης, Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος