ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Κοινή προετοιμασία με Εθνική Ισπανίας

  27.12.2017 13:10       1037

Κοινή προετοιμασία με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας, πραγματοποιεί από χθες (26/12) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, έχει στην διάθεσή του, 19 αθλητές.

Αναλυτικά: Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Βαγγέλης Δελακάς, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Μανώλης Πρέκας, Κώστας Μουρίκης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Στέφανος Γαλανόπουλος (Ολυμπιακός), Μάριος Καπότσης, Κυριάκος Ποντικέας, Μάνος Ζερδεβάς (ΝΟ Βουλιαγμένης), Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γρηγόρης Γιαννόπουλος (ΑΝΟ Γλυφάδας), Κώστας Φλέγκας (Υδραϊκός), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ), Άγγελος Βλαχόπουλος (Έγκερ).

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας αποτελείται από τους: Αλμπέρτο Μπαρόζο, Αλεσάντρο Μπούστος, Σέρτζι Καμπάνας, Μιγκέλ Ντελ Τόρο, Άλμπερτ Ασπανιόλ, Φρανσίσκο Φερνάντες, Αλβάρο Γκρανάτος, Βίκτορ Γκουντιέρες, Μάρκ Λαρούμπ, Μιγκέλ Λινάρες, Μπλάϊ Μάγιαρακ, Χοσέ Μαρία Μότος, Αλμπέρτο Μονιαρίθ, Ρότζερ Ταούλ. Προπονητής είναι ο Ντέϊβιντ Μάρτιν.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την κοινή προετοιμασία με τους Ισπανούς, ο Θοδωρής Βλάχος σημείωσε: "Έχουμε μια ευκαιρία, μετά την προετοιμασία με τους Ιταλούς να κάνουμε άλλη μια δυνατή με την Εθνική Ισπανίας για τέσσερις ημέρες. Οι Ισπανοί θα έρθουν με όλη την ομάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συν δύο νέους παίκτες. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι που θα δώσουμε ορισμένα δυνατά παιχνίδια ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στην τελική φάση του Europa Cup και θα γίνει ακόμη μια κοινή προετοιμασία, με την Ιταλία, τον Φεβρουάριο. Θέλουμε να καταφέρουμε να έχουμε συγκεντρωθεί όλοι μαζί τρεις φορές ως το τέλος της σεζόν και να έχουμε δουλέψει επαρκώς με φόντο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα έχουμε μια πλήρη ομάδα, δεν θα λείπουν βασικοί παίκτες όπως με την Ιταλία και πλέον όλοι βρίσκονται σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς και σε καλή κατάσταση. Εγώ θέλω να βρεθούν όλοι μαζί, να δουλέψουν σαν Εθνική ομάδα και να έχουμε μια καλή συνοχή ως σύνολο".

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29/12.