ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Αντριτς

Κοντράραμε μια μεγάλη ομάδα

  09.01.2012 21:59       1247

Ικανοποιημένος ήταν σε γενικές γραμμές από την απόδοση των παικτών του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντράγκαν Αντριτς, παρά την ήττα από το Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ» στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου. Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μας δήλωσε:

«Ηταν ένα σπουδαίο και δύσκολο ματς κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, από τις καλύτερες στον κόσμο. Είχαμε κάνει μαζί με το Μαυροβούνιο κοινή προετοιμασία στη Μπούντβα και σε σχέση με τότε τους κοντράραμε πολύ δυνατά. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Φτάσαμε να διεκδικούμε στα ίσα και τη νίκη. Δεν τους δώσαμε το δικαίωμα να φύγουν στην κόντρα, κάτι που είναι το μεγάλο τους όπλο. Βρήκαμε λύσεις στην επίθεση κόντρα στα θηρία που έχουν στην άμυνα και εξαιτίας αυτών δεν μπορούσε να περάσει εύκολα η μπάλα στο φουνταριστό. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και θεωρώ πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Ο Γιάννης Φουντούλης, από τους καλύτερους παίκτες της Eθνικής στο συγκεκριμένος ματς, δήλωσε: «Παλέψαμε, είχαμε καλή απόδοση, αλλά και κάποια διαστήματα με προβλήματα στην άμυνα. Το Μαυροβούνιο, όμως, είναι μια παγκόσμια δύναμη του πόλο και εμείς τους κοιτάξαμε στα μάτια. Η ομάδα δείχνει να βρίσκει το δρόμο για τα ψηλά. Είδατε ότι η Ισπανία, την οποία είχαμε κερδίσει προχθές εμείς, νίκησε σήμερα την παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερβία. Είμαστε κοντά με τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο. Κι ελπίζω να νικήσουμε και αύριο τους Ιβηρες».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΚΗΣ