ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Κραουνάκης: "Σπουδαία δουλειά από τα σωματεία της περιφέρειας"

  14.07.2018 22:07       1243

Μέσα σε ωραίο κλίμα και με ωραίες κούρσες να πραγματοποιούνται, ολοκληρώθηκε το Σάββατο (14/7) η τρίτη αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης στους Παμπαίδες και Παγκορασίδες, που διεξάγεται στο Βόλο.

Μπορεί σήμερα να μην υπήρξε κάποιο Πανελλήνιο ρεκόρ, όπως τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο εκείνο που προσέλκυσε τις εντυπώσεις ήταν οι εξαιρετικές επιδόσεις των σωματείων από την περιφέρεια, κάτι που σημείωσε στις δηλώσεις του και ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ, Νίκος Κραουνάκης, ο οποίος βρέθηκε στους αγώνες και παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των νεαρών κολυμβητών.

"Και σήμερα όλα κύλησαν ομαλά, δίχως όμως κάποια πανελλήνια επίδοση. Παρόλα αυτά, παρατηρείται πως πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις οι ομάδες από την περιφέρεια. Σχεδόν σε κάθε κούρσα και κάθε απονομή βρίσκεται και ένας αθλητής από σωματείο της περιφέρειας, κάτι που αφήνει πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα και δείχνει πως και εκεί γίνεται σπουδαία δουλειά. Βλέπουμε ότι υπάρχει μεγάλη δυναμική στις ηλικίες αυτές και ευελπιστούμε για ένα λαμπρό μέλλον".

Οι συμμετοχές και τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ