ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, 10-4 τον ΝΟ Βουλιαγμένης

  16.12.2016 20:19       903

Ούτε στο παραδοσιακό ντέρμπι της Α1 Ανδρών βρήκε μεγάλη αντίσταση ο Ολυμπιακός, που επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την απόλυτη κυριαρχία του στην ελληνική υδατοσφαίριση.

Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 10-4 του ΝΟ Βουλιαγμένης στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και διατήρησαν το απόλυτο των νικών (7 στα 7). Απολαμβάνουν, φυσικά και τη μοναξιά της κορυφής.

Για την ομάδα της Βουλιαγμένης -που αγωνίστηκε με προβλήματα, καθώς αρκετοί από τους παίκτες της προερχόταν από τραυματισμούς και ιώσεις και δεν ήταν απολύτως έτοιμοι- ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα (έχει και μια ισοπαλία και πέντε νίκες) και κινδυνεύει να πέσει από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας αύριο Σάββατο (17/12) που θα γίνουν τα υπόλοιπα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός έδειξε από το ξεκίνημα την ανωτερότητά του. Χωρίς να χαλαρώσει καθόλου την πάντα σφιχτή άμυνά του δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο, ενώ είχε πλουραλισμό στην επίθεση και επιτυχίες κυρίως στον παραπάνω. Προηγήθηκε 4-0 και 8-1 (στο ημίχρονο). Στη συνέχεια επήλθε γενικώς μια χαλαρότητα, ο ΝΟΒ μείωσε σε 9-3 και έγινε το τελικό 10-4.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν 5/8 παίκτη παραπάνω, 1/2 πέναλτι, 1 κόντρα, 2 φουνταριστό, 1/8 περιφέρεια. Ο ΝΟΒ είχε 3/7 παίκτη παραπάνω, 1/1 πέναλτι και 0/10 περιφέρεια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-4

Οκτάλεπτα: 4-0, 4-1, 1-2, 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ     ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ  
Πάβιτς       Ζερδεβάς  
Μυλωνάκης     Κοπελιάδης  
Δελακάς       Δελαγραμμάτικας  
Γεννηδουνιάς 1     Βελώνιας    
Φουντούλης 3     Χρυσοσπάθης 1  
Μπούσλιε 1     Γούβης    
Ποντικέας     Αφρουδάκης  
Ντόσκας       Καλαϊτζής  
Μουρίκης 2     Βίκο 1    
Κολόμβος 2     Καπότσης 2  
Αργυρόπουλος 1     Τίγκας    
Πρέκας       Σολανάκης  
Γαλανόπουλος     Κουρούβανης  
        Δήμου    
        Πάτερος    
Προπονητής: Θοδωρής Βλάχος Προπονητής: Κώστας Λούδης

Διαιτητές: Κουρέτας, Βόσικας

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής