ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΜΙΝΣΚ

Λοράντος: "Θα μετρήσει η ετοιμότητα και το καθαρό μυαλό"

  23.08.2018 17:49       1004

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ρίχνεται από την ερχόμενη Κυριακή (26/8) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών (γενν. 1999), με στόχο να φέρει μια ακόμη διάκριση στο ελληνικό πόλο.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Τεό Λοράντος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, σημείωσε πως οι προσδοκίες είναι ξανά μεγάλες, ενώ υπογράμμισε ότι η ετοιμότητα και η συγκέντρωση που θα δείξει η ομάδα θα καθορίσουν και το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει.

"Η προετοιμασία μας κύλησε πολύ καλά. Θέλουμε μέσω της προπόνησης που έχουμε κάνει, να είμαστε έτοιμοι σε φυσική κατάσταση και δύναμη. Ουσιαστικά, για εμένα εκείνο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο είναι το πόσο έτοιμοι θα παρουσιαστούμε στο μυαλό και το χαρακτήρα, εκεί θα κριθεί και το που μπορούμε να φτάσουμε", ανέφερε αρχικά ο κ. Λοράντος, ενώ ερωτηθείς για το αν οι προσδοκίες είναι μεγάλες πλέον στις ηλικιακές αυτές ομάδες, μετά και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πέρυσι, σημείωσε:

"Γενικότερα όταν έχεις υψηλούς στόχους, δεν σκέφτεσαι τα παιχνίδια των ομίλων, αλλά βάζεις πλώρη για ψηλά. Σαφώς έχω διαμορφωμένη άποψη για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν και θεωρώ ότι οι προσδοκίες είναι μεγάλες πλέον και τα πράγματα απαιτητικά, όμως όπως προείπα θα είναι κομβικό το κατά πόσο θα είμαστε ψυχολογικά και νοητικά έτοιμοι για τη διοργάνωση αυτή".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ