ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με επίδειξη δύναμης διατήρησε το απόλυτο ο Ολυμπιακός, 24-5 τον ΝΟ Χίου

  23.02.2018 21:53       668

Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός στο ματς με τον ΝΟ Χίου, που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, την Παρασκευή (23/2) το βράδυ, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά (οι υπόλοιποι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο).

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν επίδειξη δύναμης, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 24-5 της ομάδας της μαστίχας, διατήρησαν το απόλυτο των νικών. Έχουν 15 στα 15 και μετά το τέλος της 16ης αγωνιστικής θα παραμείνουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας με έναν αγώνα λιγότερο.

Έτσι η ομάδα του Βλάχου στρέφει πλέον την προσοχή της στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς με το Ανόβερο (28/2).

Χαρακτηριστικό του αγώνα, ότι παρά τη μεγάλη διαφορά υπήρχε εκνευρισμός και οι ερυθρόλευκοι, στην επεισοδιακή δεύτερη περίοδο, έπαιξαν με παίκτη λιγότερο για τέσσερα λεπτά (από το 2.45 πριν από τη λήξη της), ύστερα από την αποβολή χωρίς αντικατάσταση που δέχθηκε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς (για βιαιοπραγία λόγω γροθιάς, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα), σε διαμάχη που είχε με τον Νίκο Καρακάση που αποβλήθηκε με την τρίτη του ποινή. Το ίιδο έγινε και στον Καλαργυρό του ΝΟ Χίου, που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση, στο 0.51 πριν από τη λήξη της γ' περιόδου (έπαιξε για τέσερα λεπτά με παίκτη παραπάνω ο Ολυμπιακός).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 24-5

Οκτάλεπτα: 7-1, 5-1, 7-2, 5-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης 4, Γούνας 6, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 3, Χαλυβόπουλος, Γαλανόπουλος, Πρέκας 1, Γαβαλάς.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ, Τεσάνοβιτς 2, Καλαργυρός, Καρακάσης, Μαρουλάς, Μπερτόλης, Παπούκας, Σωτηράκης 1, Καλογεράκος 1, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Σωτηριάνος, Καζάζης.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Βόσικας

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής