ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ

Με επιτυχία το σεμινάριο Κριτών στην ΚΟΕ

  12.11.2017 21:56       1560

Με απόλυτη επιτυχία πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (12/11) το σεμινάριο για νέους Κριτές Καλλιτεχνικής (συγχρονισμένης) κολύμβησης που διοργάνωσε η ΚΟΕ το προηγούμενο τριήμερο στα γραφεία της.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 66 άτομα, επίδοξοι Κριτές, και επιμορφώθηκαν σχετικά με τους παλιούς και νέους κανονισμούς του αθλήματος, τους οποίους μόλις εμπεδώσουν θα περάσουν στα επόμενα στάδια μέχρι να μπουν τελικά σε αγώνες για να βαθμολογήσουν.

Βασικός ομιλητής του σεμιναρίου και στην παρουσίαση των κανονισμών ήταν η τεχνική σύμβουλος Καλλιτεχνικής κολύμβησης στην ΚΟΕ Ελένη Κουγιά, που μας δήλωσε σχετικά:

"Ήταν ένα σεμινάριο με μεγάλο ενδιαφέρον. Συμμετείχαν αρκετά παιδιά με ζήλο, ιδίως πρώην αθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης. Αυτό σημαίνει ότι διατηρούν την αγάπη τους για το άθλημα και θα συμβάλουν στην προώθησή του. Ευελπιστούμε τα παιδιά αυτά να καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους, να παραμείνουν κοντά στο άθλημα από αυτό το μετερίζι και να έχουμε δίκαιες κρίσεις".

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες έδωσαν τεστ για κατανόηση και διαχείριση κανονισμών.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής