ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Με ομοφωνία τα Διοικητικά και Οικονομικά πεπραγμένα της Διοίκησης

  26.03.2017 16:33       2386

Με το ομόφωνο Ναι, των εκπροσώπων από 118 Σωματεία – Μέλη της ΚΟΕ, εγκρίθηκαν σήμερα (26/3) τα Διοικητικά και οικονομικά πεπραγμένα της Ομοσπονδίας για την περίοδο, 1/10/2016 έως 31/12/2016, μαζί με την Ισολογισμό χρήσης για την ίδια περίοδο, καθώς επίσης και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το 2016.

Στη Γενική Συνέλευση αναπτύχθηκε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος για σειρά ζητημάτων που άπτονται των Αθλημάτων της ΚΟΕ, με βασικό γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη προσέγγιση και αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν, αλλά και των προοπτικών περαιτέρω ανάπτυξης τους.

Η Γενική Συνέλευση των Σωματείων  της ΚΟΕ, ενέκρινε επίσης ομόφωνα την τροποποίηση των Κανονισμού Εγγραφών – Μεταγραφών της ΚΟΕ, με την προσθήκη του άρθρου 18.Α που αφορά την Επιτροπή Αξιολόγησης των Αθλητών.

«Η Γενική Συνέλευση, για άλλη μια φορά, διαπίστωσε και ενέκρινε ομόφωνα, το έργο που παράγεται και καταγράφεται με σαφήνεια σε όλα τα Αθλήματα μας, με την ανάπτυξη και τις μεγάλες διακρίσεις τους, στους δύσκολους αυτούς καιρούς και για τον Ελληνικό Αθλητισμό.

Είναι κοινή η διαπίστωση, αλλά και πεποίθηση, πως μέσα στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε, τα Αθλήματα μας καταφέρνουν και παραμένουν στους μεγάλους πρωταγωνιστές του Ελληνικού Αθλητισμού. Με πολύ κόπο, με πολλά ζόρια, με μεγάλη προσπάθεια, με τα σωματεία, με τους αθλητές, με τους ανθρώπους των Αθλημάτων μας, να παλεύουμε, χωρίς να έχουμε εκείνα που μας αναλογούν και πρέπει», τονίζει ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ