ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / JAPAN OPEN

Με την 4η θέση στον προκριματικό, πέρασαν τελικό στο Ελεύθερο Ντουέτο οι Πλατανιώτη / Παπάζογλου

  29.04.2018 16:47       1335

Την 4η θέση στον προκριματικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ντουέτου, στην τρίτη ημέρα του Ανοιχτού Ιαπωνικού Πρωταθλήματος (Japan Open) στο Τόκιο, κατέκτησαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου και προκρίθηκαν στον τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει τη Δευτέρα 30/4, τελευταία ημέρα των αγώνων.

Τα κορίτσια μας βαθμολογήθηκαν με 88.7000 β. και αναδείχθηκαν 4ες ανάμεσα σε 19 Ντουέτα που πήραν μέρος στον προκριματικό του Ελεύθερου προγράμματος. Την πρώτη θέση πήραν οι Γιαπωνέζες Γιουκίκο Ινούι και Κανάμι Νακαμάκι με 93,1000 β., τη δεύτερη οι Ιταλίδες Λίντα Τσερούτι και Κοστάντζα Φέρρο με 90,6667 β. και την τρίτη το δεύτερο ιαπωνικό Ντουέτο με τις Γιούκα Φουκουμούρα και Μεγκούμου Γιοσίντα με 89,3333 β.

Στην αυριανή τελευταία ημέρα των αγώνων (Δευτέρα 30/4), εκτός από τη συμμετοχή των Πλατανιώτη / Παπάζογλου στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου, υπάρχει και η συμμετοχή της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο (είχε περάσει ως τρίτη από τον προκριματικό και διεκδικεί ακόμα ένα μετάλλιο μετά από το ασημένιο στο Τεχνικό Σόλο την πρώτη ημέρα των αγώνων).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής