ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με το δεξί ο Εθνικός, 16-9 τον ΝΟ Ρεθύμνου στο Ηράκλειο

  25.11.2017 16:23       741

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Β' Φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών ο Εθνικός, που επικράτησε εκτός έδρας του ΝΟ Ρεθύμνου με 16-9 στο Ηράκλειο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι πολύ κοντά, με αποτέλεσμα το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρωθεί ισόπαλο. Στη συνέχεια η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη ανέβασε το ρυθμό της και προηγήθηκε στο δεύτερο οκτάλεπτο, ενώ στο τρίτο "καθάρισε" το παιχνίδι φτάνοντας το σκορ στο 11-6. Πέντε ακόμη τέρματα στην τελευταία περίοδο διαμόρφωσαν το τελικό 16-9 και έδωσαν στους Πειραιώτες την πρώτη τους νικη στη Β' Φάση.

Εννέα διαφορετικές σκόρερ για τον Εθνικό, με τις Νιαρχάκου και Φραγκιουδάκη να πετυχαίνουν από τρία γκολ, ενώ πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Ελενη Φαρμάκη του ΝΟΡ, με πέντε τέρματα.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ 9-16

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-5, 1-4, 3-5

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη, Καριπίδου Μ., Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Συριάνογλου, Στρατιδάκη 2, Πέττα, Φαρμάκη Ε. 5, Πατσαχάκη, Ευθυμίου, Μαλλιαρού, Καριπίδου Η. 2, Φραγγελάκη

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα, Καλαργυρού 1, Δουρέκα 1, Βάσιλα 1, Αποστολίδου 1, Μπίσμπα, Μιχαηλίδου, Λογοθέτη 2, Νιαρχάκου 3, Φραγκιουδάκη 3, Γκούζουλα, Κοντογιάννη 2, Τζούρκα, Κατσίμπρη 2

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Κατσαρός 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ