ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με το μυαλό στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, 13-7 τον ΑΝΟ Γλυφάδας

  10.01.2018 22:43       891

Έχοντας τη σκέψη του στο επερχόμενο (σαββατιάτικο) παιχνίδι για το ευρωπαϊκό Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στο Ανόβερο, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 13-7 στο ματς που αποτέλεσε τα προεόρτια της 12ης αγωνιστικής (πρώτης του Β' γύρου) του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, την Τετάρτη (10/1) το βράδυ (τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής θα γίνουν το Σάββατο).

Έτσι οι ερυθρόλευκοι διατήρησαν το απόλυτο των νικών (11 νίκες σε 11 παιχνίδια) και θα έχουν έναν αγώνα λιγότερο το Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 5-2, αλλά ο αξιόμαχος ΑΝΟΓ το πάλεψε και κατάφερε να ισοφαρίσει 6-6 στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου, με γκολ του Παπαναστασίου πίσω από τη σέντρα, ξεγελώντας τον Γαλανόπουλο. Όμως οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν και με ένα γρήγορο σερί 3-0 έφτασε τη διαφορά πάλι τρία γκολ (9-6) με τους Γούνα, Φουντούλη και Ομπράντοβιτς. Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα και ανέβασε τη διαφορά στα έξι γκολ (13-7) με τους Μυλωνάκη, Αργυρόπουλο, Παπαναστασίου, Πρέκα και Δερβίση να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 13-7

Οκτάλεπτα: 5-2, 1-3, 3-1, 4-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς 2, Δαλμάρας, Πρέκας 1, Χαλυβόπουλος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Δουρίδας, Παπανικολάου, Αλεξίου 1, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 4, Γιαννόπουλος 1, Ρομπόπουλος 1, Χατζηγούλας, Αλβέρτης, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης, Σαλτέρης, Λεμπέσης, Γαλάνης.

Διαιτητές: Βόσικας, Σαρρής

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής