ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Με υψηλό ηθικό «πετούν» οι νεάνιδες για Νόβισαντ

  18.08.2017 12:20       1247

Για το Νόβισαντ της Σερβίας αναχωρεί αύριο (19/8) τα ξημερώματα η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νεανίδων, για να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην σερβική πόλη (20-27 Αυγούστου).

Η αποστολή της Εθνικής μας αποτελείται από τις εξής 13 πολίστριες: Εμμανουέλα, Αρχοντάκη, Αγγελική Κολιτσοπούλου, Ιουλία- Αννα  Κοντονή, Μαρία-Άννα Μαστρόκαλου, Ηλιάννα Κοκκινάκη, Αναστασία Λούδη, Ειρήνη Νίνου, Παναγιώτα Νίνου, Ευδοκία-Μαρία Τσιμάρα, Αγγελική Γιαννακέα, Ελένη Κανετίδου,  Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Βασιλική Δούλη.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κωνσταντίνος Δήμου, η άμεση συνεργάτισσα του Άντι Μελιδόνη, αρχηγός αποστολής η Βασιλική Αρβανιτοπούλου και φυσιοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη. Επίσης, στο Νόβισαντ θα ταξιδέψει και η διαιτητής Ναταλία Μαρκοπούλου.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον Δ’ όμιλο με τις Ολλανδία, Μ. Βρετανία και Ρουμανία. Τον Α’ όμιλο απαρτίζουν οι Ιταλία, Σερβία, Γαλλία και Τσεχία, ενώ στο Β’ όμιλο μετέχουν οι Ισπανία, Σλοβακία, Ισραήλ και Τουρκία. Τέλος, τον Γ’ όμιλο συνθέτουν οι Ρωσία, Ουγγαρία, Βουλγαρία και Πορτογαλία.

 Οι αγώνες της Εθνικής μας (ώρα Ελλάδας):

Κυριακή, 20 Αυγούστου

18:15 ΕΛΛΑΔΑ - Μ. Βρετανία

Δευτέρα, 21 Αυγούστου

18:15 ΕΛΛΑΔΑ - Ολλανδία

Τρίτη, 22 Αυγούστου

10:00 ΕΛΛΑΔΑ – Ρουμανία

Την Τετάρτη (23/8) θα διεξαχθούν τα νοκ-άουτ παιχνίδια για την πρόκριση στην 8άδα. Την Πέμπτη (24/8) θα γίνουν οι αγώνες των προημιτελικών, ενώ το Σάββατο (26/8) οι ημιτελικοί. Οι αγώνες κατάταξης, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός, θα διεξαχθούν την Κυριακή (27/9).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ