ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ Γ' ΦΑΣΗ

Μεγάλη νίκη για τον Ηλυσιακό, 6-5 τον Τρίτωνα Αμαρουσίου

  18.03.2017 14:33       723

Το γκολ της Γεωργίας Λυμπεροπούλου, 0:20 πριν το τέλος του αγώνα του Ηλυσιακού με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου για την Α1 Υδατοσφαίρισης Γυναικών, χάρισε μεγάλη νίκη στην ομάδα των Ιλισίων που την φέρνει στην 3η θέση του ομίλου των ομάδων 5-8 της Γ' Φάσης. Με αυτή την επικράτηση ο Ηλυσιακός έχει πλέον προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας στη διαδικασία των πλέι άουτ, όπου κατά πάσα πιθανότητα οι δύο ομάδες θα συναντηθούν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Τρίτωνα να παίρνει προβάδισμα στο σκορ, το οποίο διατήρησε καθ όλη της διάρκεια του πρώτου οκταλέπτου, το οποίο έληξε με 2-3. Στη δεύτερη περίοδο ο Ηλυσιακός ισοφάρισε αρχικά σε 3-3, με το ημίχρονο να λήγει στην απόλυτη ισορροπία 4-4.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι ομάδες ήταν άστοχες, με τον Ηλυσιακό να φτάνει στο πρώτο του προβάδισμα στον αγώνα (5-4), λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Το τελευταίο οκτάλεπτο είχε συνεχόμενες χαμένες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με μεγαλύτερη ένα χαμένο πέναλτι της Κούζουνα για τον Τρίτωνα Αμαρουσίου που απέκρουσε η Τζούρκα. Στη συνέχεια η ομάδα των βορείων προαστίων ισοφάρισε με τη Μουλλάκη, 1:30 πριν τη λήξη, όμως μία πολύ ωραία λόμπα της Γ. Λυμπεροπούλου 0:20 πριν το τέλος του παιχνιδιού, χάρισε τη νίκη στον Ηλυσιακό με 6-5.

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 6-5

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-1, 1-0, 1-1

 

Ηλυσιακός Τρίτων Αμαρουσίου
Τζούρκα Λάζαρη
 Σαμαρά 3 Τουλουμτζίδου
  Μουλλάκη 3
Κανάκη Τζελέπη 1
Παντελίδου  Καλογερά 
Λαμπρινούκα 2 Ανδρή 
Κωστοπούλου Χατζηκυριακάκη 
Λυμπεροπούλου Στ.  
Γρηγοριάδη  Μαλλιαρού
Παλαιοδήμου Δημητροκάλη 1
Λυμπεροπούλου Γ. 1 Αργυρού
Παπαδάκη Κορμά
  Λίβα
Γούση Κούζουνα

Αλυτάρχης: Κωνσταντίνος Καραμουσουλάκης

Διαιτητές: Κατσώνης, Κραβαρίτης

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ