ΤΕΧΝΙΚΗ / ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ

Μεγάλη συμμετοχή και ικανοποίηση σε Πειραιά και Πτολεμαΐδα

  14.01.2018 22:14       2508

Ολοκληρώθηκαν σήμερα (14/1) με μεγάλη επιτυχία οι πρώτες Ημερίδες ορίων της χρονιάς στην Τεχνική κολύμβησης στον Πειραιά και την Πτολεμαϊδα.

Στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά βρέθηκαν 150 αθλητές/τριες από 15 συνολικά σωματεία της Νοτίου Ελλάδος και ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Σαλταμανίκας, σημείωσε πως τα πρώτα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά: "Ήταν η 1η ημερίδα της νέας χρονιάς και έγιναν αξιόλογοι χρόνοι, όμως όλες οι ομάδες βρίσκονται ακόμη σε φάση προετοιμασίας ενόψει του χειμερινού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το Μάρτιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πιστεύω πως μέχρι τότε οι αθλητές μας θα είναι έτοιμοι, καθώς εκεί θα κριθούν και τα πρώτα όρια για τις Εθνικές ομάδες Ανδρών, Γυναικών, Νέων και Νεανίδων. Βλέπουμε να υπάρχει μεγάλη απήχηση μέχρι στιγμής και είμαστε αισιόδοξοι".

Αγώνες πραγματοποιήθηκαν και στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας, με τη συμμετοχή 235 αθλητών από 21 σωματεία της Βορείου Ελλάδος. Εκεί βρέθηκε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, ο οποίος υποστήριξε: "Αυτή την περίοδο βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας, παρόλα αυτά οι επιδόσεις των αθλητών ήταν πολύ αξιόλογες, και από τους νεότερους αλλά και από εκείνους που αποτελουν ήδη στελέχη των Εθνικών μας ομάδων. Οι συμμετοχή ήταν μεγάλη και μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους, ενώ είδαμε με χαρά και πολλά νέα σωματεία να έχουν δραστηριοποιηθεί στο χώρο. Πιστεύουμε πως οι αθλητές μας θα είναι έτοιμοι για το Χειμερινό πρωτάθλημα και θεωρώ πως πολλοί θα βρεθούν κοντά στα όρια, όμως ευελπιστούμε να καταφέρουν να τα πιάσουν κιόλας. Πάντως τα μηνύματα είναι πολύ θετικά ως τώρα".

Τα αποτελέσματα  ΕΔΩ και ΕΔΩ

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ