ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μεγάλο "διπλό" με ανατροπή ο Απόλλων Σμύρνης, 9-8 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

  03.03.2018 18:59       1049

Με μια εκπλητική ανατροπή στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε με 9-8 του Πανιωνίου, μέσα στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, για την 17η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και ξαναμπαίνει γερά στην υπόθεση - είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ελέγχοντας στο μεγαλύτερο διάστημα τον ρυθμό του αγώνα, οι Νεοσμυρνιώτες βρέθηκαν να προηγούνται με 8-6 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Κώστα Δήμου, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να ανεβάσει τη διαφορά στα τρία γκολ, όμως ο Μπργκούλιαν αστόχησε στο πέναλτι (5.27 πριν από το φινάλε). Σε εκείνο το σημείο η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη, με αντεπίθεση διαρκείας, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με τους Δημοσθένη Δερμιτζάκη να μειώνει, τον Μοσκόφ να ισοφαρίζει 8-8 στο 4.46 πριν από τη λήξη και τον κορυφαίο του Απόλλωνα Παπάκο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ (8-9), στο 2.40 πριν από την κόρνα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8-9

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 4-3, 0-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 3, Μπργκούλιαν 1, Καλαϊτζής 1, Κουλιεράκης 1, Φαναριώτογλου 1, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος 1, Μαντής, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος Δ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς Λ. 1, Μητρόπουλος, Φωκάς, Μοσκόφ 2, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος Γ. 1, Λέκιτς 2, Παπάκος 2, Δερμιτζάκης Δ. 1, Δερμιτζάκης Χρ., Καστανάκης, Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής