ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μεγάλο παιχνίδι με νικητή το ΝΟ Βουλιαγμένης, 9-8 τον ΑΝΟ Γλυφάδας

  19.04.2017 19:13       628

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν αυτός που κατάφερε να κάνει το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Α1 Υδατοσφαρίσης Ανδρών, αφού επικράτησε με 9-8 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Πλέον χρειάζεται ακόμη μία νίκη, την οποία θα επιδιώξει να πάρει είτε στο παιχνίδι της Παρασκευής (21/4) στη Γλυφάδα, είτε στη Βουλιαγμένη την Κυριακή (23/4) εάν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το ΝΟ Βουλιαγμένης να παίρνει κεφάλι στο σκορ με 2-0, χάρη σε γκολ των Γούβη και Αφρουδάκη, όμως ο ΑΝΟΓ κατάφερε να μειώσε σε 2-1 με τον Μάριο Χατζηγούλα. Και οι δύο ομάδες μέχρι εκείνο το σημείο είχαν καλό ποσοστό στην άμυνα στον παίκτη λιγότερο. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης στη δεύτερη περίοδο κατάφερε να φτάσει σε προβάδισμα τριών γκολ (5-2), πριν ο ΑΝΟ Γλυφάδας μειώσει στο 5-3 του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η ομάδα του Κώστα Λούδη με πρωταγωνιστή το Θανάση Χρυσοσπάθη που πέτυχε τρία γκολ σε αυτό το διάστημα, κατάφερε να ανταπεξέλθει στην προσπάθεια του συγκροτήματος του Δημήτρη Μάζη να επανέλθει στο παιχνίδι, αυξάνοντας τη διαφορά στα τρία γκολ (9-6).

Κι ενώ όλα φαίνονταν τελειωμένα, αφού οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να σημείωσουν γκολ στα έξι πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου, δύο γκολ των Γιαννόπουλου και Φωτόπουλου (το δεύτερο 0:40 πριν τη λήξη) έκαναν το 9-8 και έβαλαν φωτιά στην υπόθεση νίκη. Μάλιστα ο ΑΝΟΓ είχε ευκαιρία στην τελευταία επίθεση, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι το 9-8 σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Στο 0:01 της 4ης περιόδου ο βοηθός προπονητή του ΝΟΒ Μάριος Κάσδαγλης αποβλήθηκε για διαμαρτυρία.

 

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 4-3, 0-2

 

 

ΝΟ Βουλιαγμένης ΑΝΟ Γλυφάδας
Ζερδεβάς Γαβαλάς Θ.
Κοπελιάδης 1 Τζελάτης
Δελαγραμμάτικας Φωτόπουλος 3
Βελώνιας Παπανικολάου
Χρυσοσπάθης 3 Ρομπόπουλος
Γούβης 1 Παπαναστασίου 1
Αφρουδάκης 1 Παπούκας
Καλαϊτζής Αλεξίου
Βίτσο Κατσαούνης 1
Καπότσης Αλβέρτης
Τίγκας Χατζηγούλας 2
Σολανάκης 3 Σκουμπάκης
Κουρούβανης Δ. Μαντής
Κουρούβανης Ν. Γιαννόπουλος 1
Καλογερόπουλος Παπασηφάκης
Προπονητής: Κώστας Λούδης Προπονητής: Δημήτρης Μάζης

.

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Διαιτητές: Μπιράκης, Βόσικας

.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ