ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ/ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

«Μένει στην ιστορία με χρυσά γράμματα ο Σπύρος Γιαννιώτης»

  17.08.2016 18:17       2707

Σε συγχαρητήρια δήλωση για την επιτυχία του Σπύρου Γιαννιώτη, ο κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος, Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι ο μεγαλύτερος κολυμβητής όλων των εποχών.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Δημήτρης Διαθεσόπουλος - Πρόεδρος Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

«Ο Σπύρος Γιαννιώτης έγραψε ιστορία στο χώρο κολύμβησης ειδικότερα και του αθλητισμού γενικόκoτερα. Απέδειξε αναμφισβήτητα ότι είναι ο μεγαλύτερος όλων των εποχών. Παράλληλα επέδειξε πρωτοφανές ήθος για τα δρώμενα του αθλητισμού. Το έχει δείξει επί σειρά ετών με τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα του. Το απέδειξε για μια ακόμα φορά χθες με τις δηλώσεις του για τον συναθλητή του Ολλανδό που πήρε το χρυσό. Τα συγχαρητήρια είναι το λιγότερο που μπορούν να του αποδοθούν. Ο Σπύρος Γιαννιώτης μένει στην ιστορία με χρυσά γράμματα. Κλείνει μια μακρόχρονη σπουδαία καριέρα με ό,τι σπουδαιότερο. Ένα Ολυμπιακό μετάλλιο».

Τέλος σε προσωπικό μήνυμα προς τον Σπύρο Γιαννιώτη ο κ. Διαθεσόπουλος τονίζει:

«Σπύρο, σου στέλνω ένα μήνυμα. Δεν σε σκεφτόμαστε μόνο για τη στιγμή της επιτυχίας σου. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Όσα πέτυχες είναι διαχρονικά και δύσκολα θα τα πετύχει άλλος αθλητής - κολυμβητής στο μέλλον».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής