ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Θεοδωρόπουλος

«Να πάμε καλά και στα επόμενα …»

  19.01.2012 17:31       1723

Αϊντχόφεν: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ Φώντας Χήτας

Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος, επιβεβαίωσε ότι η Εθνική μας σήμερα με την Τουρκία, δοκίμασε και διάφορα πράγματα στο παιχνίδι της, εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Ζήτησε δε, η Εθνική, να κάνει και ένα βήμα παραπέρα από ότι η είσοδος της στην 6άδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Μετά το πρώτο 8λεπτο, αποκτήσαμε σοβαρότητα και την κρατήσαμε μέχρι τέλους. Παίξαμε καλή άμυνα, αυτή που θέλουμε. Στην τελευταία περίοδο παίξαμε ζώνη, σύστημα που μας χρειάζεται στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε.

Μέχρι τώρα μας έχει βοηθήσει και ο Όμιλος στον οποίο αγωνιζόμαστε, όμως καλό είναι να μη σταθούμε σε ότι πετύχαμε αλλά να πάμε και πιο πέρα».

Ουγγαρία – Σκόπια 14-9

Στο παιχνίδι που προηγήθηκε για τον Όμιλο μας, η Ουγγαρία αν και ζορίστηκε στην αρχή δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει με 14-9 τα Σκόπια που πρόβαλαν αντίσταση.

Με τους Μαγυάρους έπαιξε κανονικά και ο Νόρμπερτ Μάνταρας που στο ματς με τους Ολλανδούς είχε τραυματιστεί (σπάσιμο δοντιών).

Τα 8λεπτα: 4-2, 4-4, 2-1, 4-2 και τα γκολ: Μάνταρας 3, Βάργκα Ντ. 3, Κάσας 2, Μπίρος 2, Στέινμετζ Αντ 2, Σίβος, Χαράι (Ουγγαρία), Κάλινιτς 2, Μίσιτς, Κρέκοβιτς, Ίβοβιτς, Ντιμόφσκι, Ράντζιτς, Λέτιτσα, Μπένιτς (Σκόπια).