ΤΕΧΝΙΚΗ / Δήμητρα Φυργαδιώτη

Να πιάσω το όριο παρά τις αντιξοότητες

  13.03.2012 17:56       1399

Η περσινή ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης  στην κατηγορία Εφήβων/ Νεανίδων, και φετινή διακριθείσα στο ΟΠΕΝ Τεχνικής Κολύμβησης, που διεξήχθη πριν από λίγες μέρες στην Λάρισα, Δήμητρα Φυργαδιώτη (φώτο), μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την διάκρισή της λέγοντας «Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος, και γι’ αυτό προπονούμαι με τον προπονητή μου. Χωρίς να θέλω να μειώσω τους υπόλοιπους αθλητές, ήταν ένα ΟΠΕΝ Κατηγοριών μόνο στην Β. Ελλάδα, και όχι κάποιο Πανελλήνιο που εμπεριέχει  περισσότερο ανταγωνισμό».

Για τις αντιξοότητες στον χώρο: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πολλές φορές αναγκαζόμαστε να κάνουμε προπόνηση σε κρύο νερό, και άλλες υποχρεούμαστε στην αποχή από αυτές, γιατί δεν γίνεται να κολυμπήσει κανείς σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες».

Για τους μελλοντικούς της στόχους: «Προπονούμαστε πολύ με τον προπονητή μου,  Δημήτρη Τσίκλη, με στόχο να βελτιωθώ συνεχώς. Στα άμεσα σχέδιά μου είναι να πιάσω το όριο στο Πανελλήνιο ΟΠΕΝ τον Μάιο, που θα μου δώσει μία θέση στην Εθνική και από ‘κει και πέρα βλέπουμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος