ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη και πρωτιά στον Β' Όμιλο ο ΝΟ Ρεθύμνου, 17-13 τη ΝΕ Πατρών

  18.11.2017 18:28       1279

Ο ΝΟ Ρεθύμνου επιβλήθηκε της ΝΕ Πατρών με 17-13 στο μεταξύ τους ντέρμπι της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών, στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου.

Έτσι οι Ρεθυμνιώτισσες του Κώστα Φιτσανάκη έσπασαν το αήττητο της πατρινής ομάδας και επειδή ευνοούνται στην ισοβαθμία μεταξύ τους (8-6 είχε νικήσει η ΝΕΠ στον πρώτο γύρο στην Πάτρα) παίρνουν και την 1η θέση στην τελική βαθμολογία του Β' Ομίλου. Και οι δύο, πάντως μπαίνουν στον νέο Όμιλο της Β' φάσης (μαζί με Εθνικό και ΑΝΟΓ) ξεκινώντας από το 0 τη βαθμολογία.

Ήταν ένα παιχνίδι ανοιχτό με τις δύο ομάδες να παίζουν χωρίς άγχος και απελευθερωμένες, με αποτέλεσμα να ανοίξει πόλύ και το σκορ. Η ΝΕΠ κατέβηκε με μόλις 10 παίκτριες στην αποστολή στο Ηράκλειο. Ο ΝΟ Ρεθύμνου πήρε μια διαφορά από το ξεκίνημα και την αύξησε μέχρι το φινάλε. Η Στρατηδάκη ήταν κορυφαία για τον νικητή ΝΟΡ με 5 γκολ, ενώ η Μπιτσάκου πέτυχε 7 για τη ΝΕΠ.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 17-13

Οκτάλεπτα: 6-4, 3-3, 2-2, 6-4.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φλ., Σαφέτη 2, Καριπίδου Σ.M. 2 Κυριακάκη K., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Σιριανόγλου, Στρατηδάκη 5, Πέττα 2, Φαρμάκη Ελ. 3, Φραγγελάκη, Μαλιαρού, Καραγιάννη, Καριπίδου Β. 3, Γαγάνη.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρη Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ. 1, Μπαλάτσα Ν. , Λυκοθανάση 1, Μοιράλη, Μπιτσάκου 7, Κουτέλη 2, Σολανάκη 2.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Σπαγουλάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής