ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΡΤΟΥΓΚΑΛΕΤΕ

Νίκη στην πρεμιέρα με ανατροπή στο 4ο οκτάλεπτο η Εθνική Γυναικών, 11-7 την Αυστραλία

  22.06.2018 21:13       898

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας στο Πορτογκαλέτε της Ισπανίας η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε με 11-7 την Αυστραλία στην πρεμιέρα του τουρνουά, την Παρασκευή το απόγευμα, κάνοντας μάλιστα τρομερή ανατροπή στην τελευταία περίοδο. Κι έτσι το πρώτο δείγμα της ήταν θετικό εν όψει των μεγάλων διοργανώσεων του καλοκαιριού, των Μεσογειακών Αγώνων που είναι την επόμενη εβδομάδα στην Ταραγόνα και του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον Ιούλιο στη Βαρκελώνη.

Η ομάδα του Μορφέση έχανε με 2 γκολ μέχρι το τέλος του τρίτου οκτάλεπτου (5-7), αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο έκανε ένα εκπληκτικό σερί 6-0 και πήρε τη μεγάλη νίκη.

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 11-7

Οκτάλεπτα: 2-4, 1-1, 2-2, 6-0

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χρ., Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου Ν. 1, Πλευρίτου Μαργ., Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη 3, Πάτρα, Πρωτόπαπα 1, Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη 2, Σταματοπούλου.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Σάκης Κεχαγιάς): Παλμ, Κόφερς 1, Μπούκινγκ 1, Άρμιτ, Μπίσοπ 1, Νοξ 2, Γουέμπστερ 1, Ρίτζε 1, Αραντσίνι, Γουίλιαμς, Μπάξτερ, Κέισι, Μιχαήλοβιτς.

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει το Σάββατο (δεύτερη μέρα των αγώνων) στις 13.15 ώρα Ελλάδας την οικοδέσποινα Ισπανία και την Κυριακή κλείνει τους αγώνες της στο τουρνουά (11.30 ώρα Ελλάδας) απέναντι στη Ρωσία.

Στο άλλο ματς της 1ης αγωνιστικής: Ισπανία - Ρωσία 10-8.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής