ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νίκη στον Άλιμο (10-8) του ΝΟ Χανίων, υποβιβάστηκε ο ΝΟ Καλαμακίου

  28.04.2012 18:40       953

Μόνος στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα έμεινε ο ΝΟ Χανίων, μετά τη νίκη του (10-8) στον Άλιμο επί του ΝΟ Καλαμακίου και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι, με την ήττα τους αυτή μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Οι Κρητικοί πήραν προβάδισμα  στο σκορ (7-5) στο τρίτο 8λεπτο και διατήρησαν το +2 υπέρ τους μέχρι το τέλος του αγώνα, παρά τις προσπάθειες του ΝΟΚ.

Στο φύλλο αγώνα γράφηκε ο Γεράσιμος Σαλπαδήμας (ΝΟΚ) από τον διαιτητή Ανέστη Κωνσταντινίδη, που τον απέβαλε από τον πάγκο της ομάδας του με κόκκινη κάρτα, 1’’ πριν το τέλος της πρώτης περιόδου για έντονη διαμαρτυρία.

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ              8-10

(3-2, 2-3, 0-2, 3-3)

ΝΟ Καλαμακίου (Αλέξης Σταϊκόπουλος): Πάνης, Βασιλόπουλος 1, Σαλπαδήμας, Κουτσογιάννης 3, Αγγελίδης, Τσίκλος, Μονιούδης, Καφετζόπουλος 1, Σαρρής, Σάντα 3, Κουνδουράκης, Χρυσάφης, Πανόπουλος, Γκιώνης, Μπραζιντίκος

ΝΟ Χανίων (Γιάννης Ζαγουράκης): Λεβεντάκης, Σολανάκης 2, Μαζωκοπάκης, Μπατάκης 1, Λειψάκης, Δερμιτζάκης Δημ., Φωκάς 1, Μπαριωτάκης 2, Βιζυράκης 3, Αυγουστιανάκης, Ντούλος 1, Γαλανίδης

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Κλέαρχος Νικολαϊδης

ΦΩΤΟ Αρχείου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ