ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / 7ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΙΛΑΝΟΥ

Νίκος Γέμελος: «Οι Ιταλοί βλέπουν διαφορετικά τους κολυμβητές»

  13.03.2017 14:17       1497

Πολύ καλές επιδόσεις και τρεις θέσεις στο βάθρο περιελάμβανε η παρουσία της ελληνικής αποστολής στο 7ο Τρόπαιο Κολύμβησης Μιλάνο.

 

Ο συνοδός προπονητής της ελληνικής αποστολής Νίκος Γέμελος και ο εις εκ των πρωταγωνιστών με την κατάκτηση δύο ασημένιων μεταλλίων, Απόστολος Χρήστου, μίλησαν για τη διοργάνωση.

 

Νίκος Γέμελος: «Αυτό που φάνηκε στους αγώνες του Μιλάνου είναι το πολύ καλό επίπεδο των Ελλήνων κολυμβητών που έκαναν καλές για την εποχή επιδόσεις συναγωνιζόμενοι με κορυφαία ονόματα. Οι αγώνες είχαν έντονο συναγωνισμό με μεγάλη συμμετοχή πρωταθληταθλητών, ενώ και ο κόσμος είχε ιδιαίτερη συμμετοχή. Οι Ιταλοί βλέπουν πολύ διαφορετικά (σ. με θετική έννοια) τους αθλητές και ιδιαίτερα του κολυμβητές από ότι εμείς».

 

Απόστολος Χρήστου: «Ήταν μια καλή εμφάνιση για την περίοδο και τις συνθήκες. Οι επιδόσεις ηταν καλές και συνεχιζω την προετοιμασια μου κανονικά. Ειμαι ικανοποιημένος αφού καταφερα να κάνω και ενα ατομικό ρεκόρ στα 50 μ πεταλουδα (σ. 24.21). Επόμενος στόχος το Οπεν της Στοκχόλμης».

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ