ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Αντιγόνη Ρουμπέση

«Νιώθω καλύτερα»

  19.01.2012 15:12       1699

Αϊντχόφεν: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ Φώντας Χήτας

Η Αντιγόνη Ρουμπέση, για σειρά χρόνων είναι το σήμα κατατεθέν της Εθνικής μας ομάδας των Γυναικών. Στη Σαγκάη το περασμένο καλοκαίρι ήταν από τους καθοριστικούς παράγοντες που επέτρεψαν στην Εθνική μας ομάδα να θαμπώσει όλο τον κόσμο με την τεράστια επιτυχία της.

Ο τραυματισμός της στο χέρι, που ακολούθησε, πέρα από σοβαρός την άφησε και αρκετά πίσω από την κατάσταση στην οποία όλοι γνωρίζουμε την 29χρονη διεθνή μας περιφερειακό.

Πάλεψε όμως δυνατά, προσπάθησε τους δύο αυτούς μήνες που κράτησε η θεραπεία της και αφού απέφυγε τα χειρότερα (εγχείρηση), επανήλθε στην αγωνιστική δράση εκεί που τα φίδια είχαν αρχίσει να ζώνουν τον Μορτφέση.

Όπως δείχνει και στα παιχνίδια της Εθνικής μας, από την Τρίπολη και εδώ στο Αϊντχόφεν, η Αντιγόνη επανέρχεται σιγά σιγά και σταθερά σε μια νορμάλ κατάσταση που δεν μπορεί παρά να ικανοποιήσει όλους.
Νιώθω καλύτερα. Τα πράγματα πάνε καλά με το χέρι μου και είμαι χαρούμενη που απέφυγα τα χειρότερα. Πιστεύω όλα να πάνε καλά στη συνέχεια», μας έλεγε χτες στο πούλμαν της επιστροφής από την πρωινή προπόνηση.

Η Μανωλιουδάκη

Μέρα με τη μέρα βελτιώνεται και η κατάσταση της Φιλιώς Μανωλιουδάκη που είχε χτυπήσει στη μύτη (ρωγμώδες κάταγμα), στην προετοιμασία με τις Ρωσίδες στην Τρίπολη και χτες με την Ιταλία, έπαιξε με προστατευτική μάσκα.

«Είμαι καλά δεν πονάω, αλλά η μάσκα είναι αλήθεια ότι με ενοχλεί στις κινήσεις μου μέσα στον αγώνα», έλεγε χτες η 26χρονη διεθνής περιφερειακός.