ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Εθνικός νικητής στο Ποσειδώνιο μετά από συγκλονιστικό ματς, 7-6 τον ΠΑΟΚ

  04.11.2017 17:30       1305

Συναρπαστική εξέλιξη είχε το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών που έγινε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και βρήκε τελικά τον Εθνικό να παίρνει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 7-6 και τον ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται για ένα γκολ δικό του στο φινάλε που δεν μέτρησε καθώς ήταν εκτός χρόνου.

Από το ξεκίνημα οι δυο ομάδες πήγαιναν γκολ γκολ. Στο μεγαλύτερο διάστημα προηγείτο ο Εθνικός μαι ισοφάριζε ο ΠΑΟΚ. Στο 5-6 αστόχησε σε πέναλτι ο δικέφαλος του Βορρά κι έτσι οι κυανόλευκοι του Πειραιά ξέφυγαν με δύο γκολ, 5-7, στο 5.08 πριν από λήξη του παιχνιδιού. Στο 0.16 ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 6-7. Έγινε στη συνέχεια λάθος από πλευράς Εθνικού, οι γηπεδούχοι έκλεψαν, ο Τσολακούδης σηκώθηκε για το σουτ, ακούστηκε η κόρνα της λήξης και το γκολ που σημειώθηκε δεν μέτρησε από τους διαιτητές. Ακολούθησαν διαμαρτυρίες από τους Θεσσαλονικείς που έληξαν χωρίς παρατράγουδα.

Στο 6.09 πριν από τη λήξη του δ’ οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Παπαδόγκωνας του Εθνικού διότι, σύμφωνα με το φ.α. "αποκάλεσε τον διαιτητή «είσαι άσχετος» και ενώ είχε παρατηρηθεί προηγουμένως με κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία».

ΠΑΟΚ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 2-3, 1-1

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης 2, Μουρατίδης, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 1, Τίγκας 2, Προσινικλής Π., Σιορδίλης, Τάτσης, Χάλαρης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν. 2, Χονδροκούκης, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας, Καρούντζος 3, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Ξυλούρης, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης

Αλυτάρχης: Μιχάλης, Ράντσος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής