ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε το ντέρμπι (8-7) με Ολυμπιακό και πέρασε πρώτος!

  28.04.2012 20:20       1200

Με εξαιρετική εμφάνιση, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο ΝΟ Βουλιαγμένης κέρδισε 8-7 τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και πέρασε στην 1η θέση της βαθμολογίας, μία στροφή πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Η δεύτερη περίοδος, όταν ο ΝΟΒ προηγήθηκε 5-2 των «ερυθρόλευκων», αποδείχθηκε και η καθοριστική για την τελική εξέλιξη του αγώνα στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Η διαφορά μεγάλωσε ακόμη περισσότερο στο τρίτο 8λεπτο (6-2 και 7-3), αφού προηγουμένως και στις αρχές της περιόδου ο Ολυμπιακός έχασε πέναλτι με τον Δημήτρη Μάζη (απέκρουσε ο Κώστας Τσαλκάνης).

Η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ήλθε στο τελευταίο 8λεπτο, όταν με διαδοχικά γκολ των Μάριου Χατζηκυριακάκη, Χριστόδουλου Κολόμβου και εύστοχο πέναλτι του Γιάννη Φουντούλη (0.12''), μείωσαν στο γκολ (7-8), αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν τη μεγάλη τους νίκη.

Εκτός πάγκου βρέθηκε σχετικά νωρίς ο προπονητής του ΝΟΒ Τεό Λοράντος αφού, όπως γράφηκε στο φύλλο αγώνα, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία στους διαιτητές, στο τέλος του ημιχρόνου.

Το ντέρμπι πάντως που παρακολούθησε αρκετός κόσμος, εξελίχθηκε ομαλά και σε όμορφη ατμόσφαιρα, με το Λιμενικό να έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Για τον Ολυμπιακό ήταν η δεύτερη φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα μετά την πρώτη από τη Χίο (6-7) στο Ιωνικό κολυμβητήριο (2 Νοεμβρίου).

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8-7

(1-1, 4-1, 2-1, 1-4)

ΝΟ Βουλιαγμένης (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Βελώνιας, Κουρλιάφτης, Ελμισιάν, Κουλιεράκης 1, Αφρουδάκης Χρ. 2, Καρούντζος 1, Ποταμιάνος, Γούνας 2, Τίγκας 1, Βουλγαράκης 1, Πρωτονοτάριος, Βλαχόπουλος, Λουϊζίδης

Ολυμπιακός (Θόδωρος Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 2, Μάζης, Χατζηκυριακάκης 1, Φουντούλης Ι. 1, Δερβίσης, Μπλάνης, Κόλιανιν, Μουρίκης Κ., Κολόμβος 2, Κατρουτζανάκης, Σχίζας 1, Φλώρος Χρ., Καλογεράκος, Πρέκας

Διαιτητές: Σταυρίδης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος

Στη ΦΩΤΟ ο Αλέξανδρος Γούνας με την μπάλα (2 γκολ σήμερα) σε μια προσπάθεια του

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ