ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / ΠΛΕΪ ΟΦ

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης στους τελικούς, 9-5 τον ΑΝΟ Γλυφάδας και 2-1 νίκες

  23.04.2017 20:22       1078

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, διεκδικώντας τον τίτλο από το μεγάλο του αντίπαλο.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη νίκησε με 9-5 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στον τρίτο και καθοριστικό μεταξύ τους αγώνα της σειράς των ημιτελικών (Β' φάσης) των πλέι οφ και προκρίθηκε με 2-1 νίκες.

Ο ΝΟΒ θα έχει μειονέκτημα έδρας στη σειρά των μεγάλων τελικών με τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα θα κατακτήσει αυτός που θα φτάσει πρώτος στις 3 νίκες. Ο ΑΝΟ Γλυφάδας θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ στη σειρά για τις θέσεις 3η-4η.

Αυτή τη φορά οι παίκτες του ΝΟ Βουλιαγμένης είχαν από την αρχή μέχρι το τέλος το πάνω χέρι και δεν κινδύνεψαν από τους αντιπάλους τους που τους είχαν κάνει τη ζωή δύσκολη και τους είχαν νικήσει στον δεύτερο αγώνα. Με ηγέτη και σκόρερ τον Θανάση Χρυσοσπάθη (ΦΩΤΟ, Νο 5), που πέτυχε 5 γκολ και με άμυνα που δεν άφηνε περιθώρια στην αντίπαλο, η ομάδα της Βουλιαγμένης έχτισε από νωρίς μια διαφορά και τη διατήρησε μέχρι το τέλος.

Στο 1.26 πριν από τη λήξη γ’ περιόδου -σύμφωνα με το φύλλο αγώνα- αποβλήθηκε με αντικατάσταση και κόκκινη κάρτα ο Παπαναστασίου του ΑΝΟ Γλυφάδας, "διότι εξερχόμενος από επίτευξη τέρματος και πηγαίνοντας στον πάγκο της ομάδας του με εξύβρισε λέγοντας "σα δε ντρέπεσαι"". Στο ίδιο χρονικό σημείο αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος ΝΟΒ Ελμισιάν για συνεχόμενη διαμαρτυρία.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 9-5

Οκτάλεπτα: 3-0, 2-2, 3-2, 1-1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ     ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ  
Ζερδεβάς     Γαβαλάς Θ.  
Κοπελιάδης 1     Τζελάτης    
Δελαγραμμάτικας     Φωτόπουλος  
Βελώνιας       Παπανικολάου  
Χρυσοσπάθης 5     Ρομπόπουλος  
Γούβης       Παπαναστασίου 1  
Αφρουδάκης     Παπούκας  
Καλαϊτζής 1     Αλεξίου    
Βίκο       Κατσαούνης  
Καπότσης 1     Αλβέρτης  
Τίγκας       Χατζηγούλας 1  
Σολανάκης 1     Σκουμπάκης 1  
Κουρούβανης     Μαντής    
Γκίκας       Γιαννόπουλος 1  
Βλαχοτάσιος     Παπασηφάκης 1  
Προπονητής: Κώστας Λούδης   Προπονητής: Δημήτρης Μάζης

Διαιτητές: Μοίραλης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής