ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο ΝΟ Χανίων επιβλήθηκε του ΑΝΟ Γλυφάδας 10-8 και τον άφησε οριστικά εκτός 6άδας

  18.04.2018 17:56       920

Σε πολύ καλό φεγγάρι βρίσκεται ο ΝΟ Χανίων που νίκησε στην έδρα του τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 10-8, για την 21η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, και τον ανάγκασε να μείνει οριστικά εκτός 6άδας της κανονικής περιόδου και εκτός πλέι οφ, τον έριξε, μάλιστα, στην 9η θέση και θεωρητικά κινδυνεύει ακόμα και να βρεθεί στα πλέι άουτ. Την τελευταία αγωνιστική ο ΑΝΟΓ αντιμετωπίζει στην έδρα του τον ουραγό ΟΦΗ, ενώ ο 8ος σήμερα ΠΑΟΚ (που εκκρεμεί ο αγώνας του με τον Ολυμπιακό) παίζει με το Παλαιό Φάληρο.

Με ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο οι Χανιώτες έφτιαξαν μια διαφορά στο σκορ, έλεγξαν στη συνέχεια τον ρυθμό και έφτασαν σχετικά άνετα στη νίκη.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10-8

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 5-2, 2-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Νάστραν 2, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 2, Παπαμανωλιουδάκης, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης 1, Πολογεώργης, Αβέρκα 3, Χάλαρης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης, Παπανικολάου 2, Αλεξίου, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 2, Γιαννόπουλος, Ρομπόπουλος 1, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 2, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης, Σαλτέρης.

Διαιτητές: Κουρέτας, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Νίκος Βλαζάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής