ΤΕΧΝΙΚΗ

Οι διαπιστεύσεις στο Γραφείο Τύπου της ΚΟΕ

  10.11.2014 10:51       1234

Επανερχόμενοι για τις διαπιστεύσεις στο Γραφείο Τύπου της ΚΟΕ, σας θυμίζουμε σχετικό Δελτίο Τύπου από τις 22 Οκτωβρίου 2014:

Εν όψει της επικαιροποίησης της σχετικής λίστας αλλά και της νέας αγωνιστικής περιόδου, καλούνται οι αθλητικοί συντάκτες που ασχολούνται στα ΜΜΕ όπου εργάζονται με τα αθλήματα της ΚΟΕ (Κολύμβηση, Ανοιχτή Θάλασσα, Υδατοσφαίριση, Συγχρονισμένη κολύμβηση, Καταδύσεις, Τεχνική κολύμβηση), όπως αποστείλουν στο Γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας σχετικό αίτημα διαπίστευσης τους.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν: Την ονομασία του Μέσου όπου εργάζονται, τηλέφωνο και e mail τους, εάν είναι δυνατόν ΦΩΤΟ τους διαστάσεων ταυτότητας, συνοδευόμενα από το ονοματεπώνυμο και υπογραφή του προϊσταμένου τους (Διευθυντής, ή Αρχισυντάκτης).

 Η αποστολή των παραπάνω στοιχείων μπορεί να γίνει στο FAX 210-9850964, ή στο μέηλ [email protected] Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Για τον Αθλητικό Τύπο (Εφημερίδες και  Ιστοσελίδες των Αθλημάτων μας) μπορούν να διαπιστευτούν δύο (2),  για τον Πολιτικό Τύπο, Πρακτορεία Ειδήσεων τις υπόλοιπες Ιστοσελίδες, τους Τηλεοπτικούς και Ραδιοφωνικούς Σταθμούς ένας (1), εξαιρουμένων των Αθλητικών Τηλεοπτικών και Ραδιοφωνικών Σταθμών όπου μπορούν να διαπιστευτούν δύο (2).

Αίτηση διαπίστευσης μπορούν να στείλουν επίσης  οι Φωτορεπόρτερ με τις ίδιες προϋποθέσεις των αθλητικών συντακτών. Έως δύο (2) αν προέρχονται από Πρακτορείο και ένας (1) αν είναι ανεξάρτητος και είναι όμως  μέλος επαγγελματικών Ενώσεων.

Η σχετική λίστα των διαπιστευμένων, μεταξύ των άλλων,  θα διαβιβαστεί τόσο στην Ευρωπαϊκή (Len) όσο και την Παγκόσμια Ομοσπονδία (Fina), ενώ όσοι διαπιστευτούν θα μπορούν να μετάσχουν και στις σχετικές ψηφοφορίες για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου τερματοφύλακα με τη λήξη των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ