ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 1ο FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ stoiximan.gr

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του δεύτερου ημιτελικού

  30.03.2018 22:34       1023

Το ζευγάρι του μεγάλου τελικού του 1ου Φάιναλ Φορ του κυπέλλου υδατοσφαίρισης Γυναικών συμπληρώθηκε, αφού ο Ολυμπιακός νίκησε με 23-4 τον Νηρέα Χαλανδρίου στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου και θα συναντήσει αύριο (31/3) τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Μετά το πέρας του δευτέρου ημιτελικού, οι δύο προπονητές, Χάρης Παυλίδης και Ευτυχία Καραγιάννη, όπως και δύο παίκτριες των δύο ομάδων, Βασιλική Δούλη και Ιωάννα Σταματοπούλου, παραχώρησαν δηλώσεις για το παιχνίδι και τον αυριανό μεγάλο τελικό

Χάρης Παυλίδης (Προπονητής Ολυμπιακού): "Δεν μπόρεσα να βγάλω μεγάλα συμπεράσματα σήμερα, το παιχνίδι ήταν πολύ διαφορετικό από ότι θα είναι το αυριανό. Σήμερα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε έναν υψηλό ρυθμό κολυμβητικά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για αύριο καθώς δεν θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε αύριο προπόνηση. Είμαι ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα που δείξαμε. Αύριο είναι ένας τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες και όταν κρίνεται ένας τίτλος σε ένα παιχνίδι, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Αν κάνεις λάθος δεν υπάρχει αύριο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω πως είμαστε καλύτερη ομάδα, αρκεί να το δείξουμε στην πισίνα".

Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακας Ολυμπιακού): "Σε ένα παιχνίδι σαν τον αυριανό τελικό δεν υπάρχουν φαβορί. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης έχει αποδείξει ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, κάτι που έχουμε αποδείξει και εμείς. Πάμε για το καλύτερο δυνατό. Εννοείται πως θα χαρούμε αν έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας και ελπίζουμε να έρθει να μας υποστηρίξει". 

Ευτυχία Καραγιάννη (Προπονητής Νηρέα Χαλανδρίου): "Έχουμε έναν πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και ο στοχος μας είναι να οικοδομήσουμε ένα σύνολο για τα επόμενα χρόνια. Γνωρίζαμε από την αρχή πως ήταν πολύ δύσκολο το έργο μας, αλλά εμείς το αντιμετωπίσαμε σαν μια γιορτή και θεωρούμε την ομάδα μας πολύ τυχερή που βρέθηκε εδώ, σε μια τόσο ιστορική στιγμή για το γυναικείο πόλο. Θέλουμε να είμαστε μέσα στην οκτάδα των ηλικιακών πρωταθλημάτων, κάτι που πιστεύω ότι το καταφέρνουμε, και επιδιώκουμε και την παραμονή μας στην Α1 Γυναικών. Για τον αυριανό τελικό θεωρώ ότι δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις, και παρότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει περισσότερες νίκες τελευταία, όλα μπρούν να συμβούν".

Βασιλική Δούλη (πολίστρια Νηρέα Χαλανδρίου): "Σίγουρα ήταν μια μεγάλη εμπειρία, αφού η ομάδα μας απαρτίζεται από νεαρές παίκτριες και ήταν μια σπουδαία εμπειρία ενόψει των play-out. Επιδιώκουμε την παραμονή στην Α1 αλλά και να αποκομίσουμε εμπειρίες για το μέλλον. Χτίζουμε μια ομάδα για το αύριο. Στον αυριανό τελικό δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις, αφού τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες".

Σημειώνεται ότι αύριο, μισή ώρα πριν την έναρξη του τελικού (13.00), θα γίνει επίδειξη Καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ