ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ολοκληρώθηκαν οι ημερίδες σε Πειραιά, Νέα Σμύρνη και Θεσσαλονίκη

  15.01.2018 12:34       1623

Πραγματοποιήθηκαν χθες και προχθές (13-14/1) οι Ημερίδες ορίων στον Πειραιά , τη Νέα Σμύρνη και τη Θεσσαλονίκη με ικανοποιητική συμμετοχή από πλευράς σωματείων αλλά χωρίς να πραγματοποιηθεί κάποιο ρεκόρ.

Στον Όμιλο της Νέας Σμύρνης έλαβαν μέρος 687 κολυμβητές/τριες από 33 σωματεία της Αττικής, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, συμμετείχαν 400 κολυμβητές/τριες από 23 Σωματεία της Αττικής, ενώ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, παρευρέθηκαν 530 κολυμβητές/τριες από τα σωματεία της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Μετά τους αγώνες, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βορείου Ελλάδος, Βαγγέλης Βούλτσος, σε δηλώσεις που παραχώρησε σημείωσε: "Ήταν μια από τις πρώτες φετινές ημερίδες με σημαντική συμμετοχή των κολυμβητών. Δεν υπήρξε κάποια πολύ αξιόλογη επίδοση, αφού οι αθλητές βρίσκονται ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας. Παρόλα αυτά, στις μικρότερες κατηγορίες ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος, πολλοί αθλητες βελτίωσαν τους χρόνους τους και πιστεύουμε πως όσο περνά ο καιρός θα βλέπουμε ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Θεωρώ πως τα παιδιά θα είναι ακόμη πιο έτοιμα ενόψει των επόμενων Ημερίδων αλλά και του Χειμερινού Πρωταθλήματος".

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Γραφείο Τυπου ΚΟΕ: ΝβΧ