ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ολοκληρώθηκε η Α' Φάση του πρωταθλήματος

  14.01.2018 20:16       899

Ολοκληρώθηκαν σήμερα (14/1) οι αγώνες της προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νέων γυναικών, με πέντε ακόμη ομάδες να εξασφαλίζουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. 

Ήδη από εχθές προκρίθηκαν τρεις ομάδες, ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο ΑΝΟ Γλυφάδας και ο ΝΟ Ρεθύμνου και σήμερα τους ακολούθησαν ακόμη πέντε: ο Ολυμπιακός, ο ΓΣ Περιστερίου, ο Νηρέας Χαλανδρίου, η ΝΕ Πατρών και ο ΝΟ Λάρισας.

Στον Α' Όμιλο Αττικής στο Περιστέρι, ο ΝΟ Βουλιαγμένης νίκησε στο πρώτο χρονικά παιχνίδι τον Τρίτωνα Αμαρουσίου με 17-3, ενώ ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 5-0. Το απόγευμα ο ΓΣ Περιστερίου ηττήθηκε από τον ΝΟ Βουλιαγμένης με 16-3, ωστόσο εξασφάλισε την πρόκριση στην ισοβαθμία με τον Πανιώνιο χάρη στην μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων. Στο τελευταίο ματς του ομίλου, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Τρίτωνα Αμαρουσίου με 13-8.

Στον Β' Όμιλο Αττικής εκκρεμούσε ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Νηρέα Χαλανδρίου και τον ΝΟ Χίου. Η ομάδα του Νηρέα νίκησε με 10-8 σε ένα σπουδαίο παιχνίδι και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Τέλος, στον Γ' Όμιλο Λάρισας, σήμερα η ΝΕ Πατρών και ο ΝΟ Λάρισας προχώρησαν και μαθηματικά στην επόμενη φάση. Ο ΝΟ Λάρισας ηττήθηκε από τη ΝΕΠ στο πρώτο παιχνίδι με 9-6, ωστόσο το απόγευμα νίκησε τον ΑΠΣ Οξυγόνο με 29-6 και πέρασε και εκείνος. Ο ΝΟ Λάρισας επιβλήθηκε και του ΟΥΚ Βόλου το απόγευμα με 19-3, ενώ το παιχνίδι ανάμεσα σε ΟΥΚ Βόλου και ΑΠΣ Οξυγόνο βρήκε νικήτρια την πρώτη με 19-2.

Οι τελικές βαθμολογίες:

Α' Όμιλος Αττικής

1. ΝΟ Βουλιαγμένης 12

2. Ολυμπιακός 9

3. ΓΣ Περιστερίου 4 

4. Πανιώνιος 4

5. Τρίτων Αμαρουσίου 0

 

Β’ Όμιλος Αττικής

1. ΑΝΟ Γλυφάδας 9 

2. Νηρέας Χαλανδρίου 6

3. Εθνικός 3

4. ΝΟ Χίου 0 

 

Όμιλος Λάρισας 

1. ΝΕ Πατρών 9

2. ΝΟ Λάρισας 6

3. ΟΥΚ Βόλου 3

4. ΑΠΣ Οξυγόνο -1

 

Όμιλος Κρήτης

1. ΝΟ Ρεθύμνου 6

2. ΝΟ Χανίων 3

3. ΟΦΗ 0

 

Στην Τελική φάση (2-4 Μαρτίου) προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες από τον Α’Όμιλο Αττικής, οι 2 πρώτες από τον Β’ Όμιλο Αττικής και Θεσσαλίας και η 1η ομάδα από τον Όμιλο Κρήτης (σύνολο 8).

Η Ειδική προκήρυξη και το πρόγραμμα ΕΔΩ

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ