ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Χατζηθεοδώρου

Ορεξη για δουλειά και διάκριση, μπορούμε πρόκριση…

  17.03.2012 20:32       1063

Την πρώτη του επίσημη αγωνιστική παρουσία με το γαλανόλευκο σκουφάκι, μετά την επιστροφή του στις τάξεις της Εθνικής ομάδας (ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας), είχε στον σημερινό νικηφόρο αγώνα κόντρα στην Τουρκία για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου. Ο έμπειρος διεθνής πολίστας μας δήλωσε λίγο μετά το τέλος του αγώνα:

«Ηταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα που επανήλθα και αγωνίζομαι για την εθνική. Το παιχνίδι αυτό ήταν εύκολο και απλά δουλέψαμε κάποια συστήματα που είχαμε σχεδιάσει με τον προπονητή. Παρόλα αυτά, αυτό που διαπιστώνω είναι ότι υπάρχει καλό κλίμα και όρεξη για δουλειά και διάκριση απ’ όλους. Τώρα στο μυαλό μας είναι το τελευταίο και καθοριστικό ματς των προκριματικών του Γουόρλντ Λιγκ κόντρα στη Ρουμανία την Τρίτη όπου θα παιχτεί η πρόκριση. Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο. Θέλουμε να προκριθούμε στην τελική φάση όχι μόνο για να κυνηγήσουμε διάκριση, αλλά και για να έχουμε δυνατούς αγώνες το καλοκαίρι πριν τους ολυμπιακούς».

Ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, ο Κώστας Βαμβακάρης είπε από την πλευρά του: «Το παιχνίδι ήταν εύκολο και δεν μπορείς να πεις πολλά. Είδαμε, όμως, κάποια σημαντικά πράγματα, δοκιμάσαμε σχήματα, χρησιμοποιήθηκαν όλοι και είναι σημαντικό ότι έχουν άπαντες πάθος και όρεξη, ανεξαρτήτως της ευκολίας του παιχνιδιού. Ολοι στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τη Ρουμανία».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής