ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Αλεξάνδρα Ασημάκη

Πάμε για την πρόκριση

  19.04.2012 20:16       809

Απτόητη από την ήττα της Εθνικής μας από την Ολλανδία, παρουσιάστηκε σε δηλώσεις της η φουνταριστός της ομάδας, Αλεξάνδρα Ασημάκη. Η ψυχολογία στο «στρατόπεδο» του Γιώργου Μορφέση και των παικτριών του, φαίνεται να μην έχει επηρεαστεί από το αρν ητικό αποτέλεσμα, και πλέον άπαντες κοιτούν το αυριανό παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση.

Αρχικά, η Αλεξάνδρα Ασημάκη σχολίασε την ήττα από την Ολλανδία και την προτίμηση στον αυριανό αντίπαλο, λέγοντας: «Από την αρχή τα πράγματα δεν πήγαν καλά μέσα στην πισίνα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένες, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, και χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Από ‘κει και έπειτα όμως, δεν επηρεαζόμαστε και κοιτάμε το αυριανό χιαστί παιχνίδι, που θα κρίνει την πρόκριση. Όσον αφορά την προτίμησή μας, πολύ απλά δεν υπάρχει. Είναι περίπλοκος ο άλλος όμιλος και συμμετέχουν πολύ καλές ομάδες σε αυτόν. Ανεξαρτήτως αντιπάλου, εμείς θέλουμε να αποδείξουμε πως αυτήν η Εθνική είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Θα πάμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προετοιμασία που θα κάνει αυτή και τα υπόλοιπα κορίτσια για το αυριανό παιχνίδι: «Καταρχήν πρέπει η κάθε μια μας να προετοιμάσει αρχικά τον εαυτό της για το παιχνίδι. Πέραν τούτου, παρακολουθούμε τα παιχνίδια και θα ετοιμάσουμε τα πλάνα μας για τον αντίπαλό μας».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος