ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Πανελλήνιο ρεκόρ από την Κορακή, αισιόδοξα μηνύματα από τους κολυμβητές

  13.07.2018 22:15       3209

Με την Άννα Κορακή να πραγματοποιεί Πανελλήνιο ρεκόρ ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα (13/7) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης στους Παμπαίδες και Παγκορασίδες, που διεξάγεται στο Βόλο.

Η κολυμβήτρια του ΝΑΣ Αττικής, με χρόνο 0.30.56 στο αγώνισμα των 50μ. ύπτιο Παγκορασίδων Β', κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ στη συγκεκριμένη κατηγορία και ήταν η πρωταγωνίστρια της σημερινής αγωνιστικής. Στους αγώνες υπήρξαν και άλλες αξιόλογες κούρσες, με τους νεαρούς αθλητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, μιας και πρόκειται για το πρώτο αναπτυξιακό πρωτάθλημα κατηγοριών για φέτος.

Με την ολοκλήρωση της σημερινής αγωνιστικής, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Χριστόδουλος Χούμας, υπογράμμισε: "Είναι ένα μαζικο πρωτάθλημα με το οποίο ολοκληρώνεται και η προετοιμασία των κολυμβητών μας. Παρακολουθήσαμε κούρσες με δυνατό συναγωνισμό, ενώ οι τοπικοί παράγοντες φρόντισαν να γίνει μια σωστή διοργάνωση, καταβάλλοντας σημαντική προσπάθεια. Παρά τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος μας, ιδίως την θερινή περίοδο, εμείς προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις συνθήκες και να γίνει μια καλή διοργάνωση. Τα σωματεία θα πρέπει και εκείνα να προσέξουν ώστε τα παιδιά αυτά να ολοκληρώσουν την πρόοδό τους και να φτάσουν μέχρι τις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών. Τις επόμενες ημέρες αναμένουμε ανάλογες επιδόσεις και βλέπουμε τη δουλειά που γίνεται από ορισμένα σωματεία, τα οποια καλλιεργούν το άθλημα και διαθέτουν πολύ ποιοτικούς κολυμβητές. Στόχος μας να μείνουν όλα αυτά τα παιδιά στο άθλημα και να συνεχίσουν την πρόοδό τους". 

Οι συμμετοχές και τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ