ΤΕΧΝΙΚΗ

Πανηγυρική επανεκλογή Ξιάρχου και Καρετζόπουλου στη CMAS

  02.05.2017 16:41       4148

Πανηγυρικά επανεκλέχθηκαν, στα όργανα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (CMAS) οι Ηλίας Ξιάρχος και Γιώργος Καρετζόπουλος, κατά τη Γενική Συνέλευση που έγινε στη Ρώμη.

Ο Ηλίας Ξιάρχος, θα είναι και για τα επόμενα 4 χρόνια (έως το 2021) μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλημάτων της CMAS, ενώ ο Γιώργος Καρετζόπουλος, από την πλευρά του, θα συνεχίσει να μετέχει της Τεχνικής Επιτροπής Τεχνικής Κολύμβησης, ως μέλος της.

Ο Ταμίας της ΚΟΕ, Ηλίας Ξιάρχος, που συμπλήρωσε φέτος 19 χρόνια στην διοίκηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, δήλωσε για την επανεκλογή του, χωρίς μάλιστα αντίπαλο: «Η Γενική Συνέλευση της CMAS επαναβεβαίωσε με πανηγυρικό τρόπο το έργο που επιτελείται στην Παγκόσμια Ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια και σε ότι αφορά την Ελλάδα, τίμησε το άθλημα μας, που γνωρίζει μεγάλη άνοδο και στη χώρα μας, με την εκλογή τόσο την δικιά μου όσο και του κ.Καρετζόπουλου. Συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση, προσθέτοντας στην ΚΟΕ διεθνές κύρος, με ένα άθλημα που άνοιξε τα φτερά του από το 2010 που πέρασε στην δικαιοδοσία της».

Πρόεδρος της CMAS, επανεκλέχθηκε η Άννα Αζάροβα (Ρωσία).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ