ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΦΗΒΩΝ / ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Παπαστάμος: "Ανταμοιβή για την σκληρή προσπάθεια"

  09.07.2018 15:47       1429

Eξαιρετικός ήταν στο φινάλε του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων / Νεανίδων του Ελσίνκι ο Απόστολος Παπαστάμος, ο οποίος κατάφερε να φέρει μετάλλιο στην ελληνική αποστολή και μάλιστα με Πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο νεαρός κολυμβητής, με το 4.17.44 που πραγματοποίησε στον τελικό των 400μ. μικτής Ατομικής, κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων το οποίο κατείχε ο ίδιος και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, κάνοντας υπερήφανους τους Έλληνες.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Απόστολος Παπαστάμος, επιστρέφοντας από το Ελσίνκι, τόνισε: "Η επίδοση αυτή ήταν το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάναμε σε συνεργασία με τον προπονητή μου την όλη τη σεζόν. Έτσι, το ασημένιο μετάλλιο αποτελεί ανταμοιβή για όλη αυτή την προσπάθεια και τον κόπο μας. Προσπαθούμε καθημερινά όλοι να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι και να σταθεροποιούμε τους στόχους αυτούς. Επόμενος στόχος τώρα, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών στη Θεσσαλονίκη".

Έπειτα, ο "ασημένιος" αθλητής πρόσθεσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα τους προπονητές και την οικογένειά μου, καθώς επίσης και τα υπόλοιπα παιδιά που απάρτιζαν την ελληνική αποστολή, καθώς υπήρχε μια άψογη συνεργασία μεταξύ μας και επικρατούσε εξαιρετικό κλίμα".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ