ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παρθενική νίκη ο ΝΟ Χανίων, 10-4 τον ΟΦΗ

  11.11.2017 18:19       1031

Την πρώτη του νίκη στο φεινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών πέτυχε ο ΝΟ Χανίων, που επιβλήθηκε στην έδρα του (κολ. Χανίων) του ΟΦΗ με 10-4 στην παρθενική επίσημη κόντρα των δύο Κρητικών στη μεγάλη κατηγορία της υδατοσφαίρισης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα επέβαλε από νωρίς το ρυθμό της, έδειξε πως θα είναι το "αφεντικό", λειτούργησε πολύ καλά στην άμυνα, βρήκε εύκολα λύσεις επιθετικά και κατάφερε να φτάσει στη σπουδαία νίκη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Κορυφαίος σκόρερ για τους Χανιώτες ο αειθαλής Μάνθος Βουλγαράκης με 5 γκολ.

Ο ΟΦΗ παραμένει ακόμα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και ουραγός στη βαθμολογία.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, στο 3.50 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του ΟΦΗ Κίτσος, για διαμαρτυρία.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΟΦΗ 10-4

Οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 4-1, 2-1

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Αποστολάκης, Βουλγαράκης 5, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης 2, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης 2, Πολογεώργης, Χάλαρης, Παπαμανωλιουδάκης.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου, Σιράπογλου 2, Τσικβινίτζε, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος 1, Ζακχάια 1, Πίσσας, Λεονταράκης, Κλήμος, Γιγουρτάκης, Καλής, Καβουσάνος, Αλάτσης, Σπυριδάκης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κουρέτας

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής