ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / ΕΦΗΒΩΝ, ΤΑΜΠΕΡΕ

Πέμπτες οι Ταξοπούλου / Βασιλοπούλου στο Ελεύθερο Ντουέτο - Δεύτερο το Μικτό Ελεύθερο Ντουέτο

  01.07.2018 14:40       768

Με πολύ καλή εμφάνιση, πήραν την 5η θέση οι Άννα Μαρία Ταξοπούλου και Γεωργία Βασιλοπούλου στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ντουέτου το πρωί της Κυριακής (1/7), τελευταίας ημέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης Νεανίδων / Εφήβων, στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

Οι νεαρές πρωταθλήτριές μας πέτυχαν μια ακόμα καλύτερη παρουσίαση του προγράμματός τους, βαθμολογήθηκαν με 84,8383 β. και κατετάγησαν 5ες ανάμεσα στα 12 Ντουέτα που είχαν προκριθεί και μετείχαν στον τελικό.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ρωσίδες Λαντάια και Μινάεβα (92,5667 β.), το ασημένιο οι Ουκρανές δίδυμες Μαρίνα και Βλαντίσλαβα Αλεξίιβα (90,500 β.) και το χάλκινο οι Ισπανίδες Χιμένο Μαρτίνζ και Τίο Κάσας (87,8667 β.).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τελικού στο Ελεύθερο Ντουέτο ΕΔΩ.

Στο Ελεύθερο πρόγραμμα του Μικτού Ντουέτου, εξάλλου, μετείχαν μόνο δύο ζευγάρια. Το ελληνικό με την Νικολέτα Παπαγεωργίου και τον Βασίλη Γκορτσιλά πήρε τη δεύτερη θέση με 70,4667 β., ενώ η Ρωσία, με τον Μιχαήλ Βασίλεφ και την Αλίνα Μαντουλένκο, ήταν πρώτη με 82,8000 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Ελεύθερου Μικτού Ντουέτου ΕΔΩ.

Το απόγευμα ολοκληρώνεται η διοργάνωση με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στον Τελικό του Κόμπο.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής