ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Πέμπτη η ελληνική σκυτάλη στο Μεσογειακό Κύπελλο

  28.07.2018 23:26       1495

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και του Μεσογειακού Κυπέλλου OPEN WATER που διεξάγονται στην Πάτρα. Την αυλαία της σημερινής ημέρας έριξε η σκυτάλη 5 χλμ. (4Χ1250μ.) στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών και Παίδων-Κορασίδων (14-15-16 ετών).

Πρώτευσαν:
ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
Ολυμπιακός (Ντέιαν Γιοβάνοβιτς, Απλαντή Στυλιανή, Κονσταντινέσκου Κωνσταντίνος, Κέλλυ Αραούζου) 0:58:27

ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
ΑΟΠ Φαλήρου (Αρβανίτης Ευάγγελος, Σιδέρη Μαρία, Διαμαντής Νικόλαος, Αλεξάκη Χριστίνα) 1:03:40

Στη σκυτάλη των 5 χλμ. για το Μεσογειακό Κύπελλο (COMEN CUP), η Ελλάδα κατέλαβε την 5η θέση, με τους Μιχάλη Διασίτη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σπύρο Ανδρεάδη και Δήμητρα Καρακώστα να τερματίζουν με χρόνο 1:00:08. Την πρώτη θέση κατέκτησε η Γαλλία με χρόνο 0:57:48.

Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής ημέρας του Μεσογειακού Κυπέλλου OPEN WATER, η αθλήτρια της Ανοιχτής θάλασσας, Κέλλυ Αραούζου αναφέρθηκε με τον δικό της τρόπο στα θύματα των προηγούμενων ημερών στην Ανατολική Αττική. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε για μένα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας. Όλα πήγαν έτσι όπως έπρεπε, όμως δεν υπάρχει χώρος για χαρά αυτές τις μέρες, αφού την θέση της πήρε ο πόνος, η θλίψη και η αγανάκτηση για τον χαμό των συνανθρώπων μας. Να μην ξανασυμβεί ποτέ αυτό σε αθώες ψυχές. Η σκέψη μου σε όλες αυτές τις οικογένειες, όλη η προσπάθεια μου για εκείνους».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ