ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πέρασε άνετα από το Ποσειδώνιο ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 11-3 τον ΠΑΟΚ

  25.11.2017 17:23       700

Νικηφόρα πέρασε από το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης ο ΝΟ Βουλιαγμένης, που επιβλήθηκε άνετα του ΠΑΟΚ με 11-3 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Ο ΝΟΒ έμεινε, έτσι, μόνος στη 2η θέση της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενος και τις ήττες των Εθνικού και Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Κώστα Λούδη επέβαλαν από το ξεκίνημα το ρυθμό τους, με την καλή άμυνα δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους Θεσσαλονικείς και στο ρελαντί πήραν μια μεγάλη διαφορά μέχρι το φινάλε. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον Μαξίμοβιτς λόγω τιμωρίας.

** Μέσω Καβάλας έφτασε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΝΟ Βουλιαγμένης, επειδή το αεροπλάνο που τη μετέφερε δεν μπορούσε να προσγειωθεί στη συμπρωτεύουσα λόγω ομίχλης και προσγειώθηκε τελικά στη γειτονική πόλη, απ' όπου η ομάδα έφτασε με πούλμαν.

ΠΑΟΚ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 3-11

Οκτάλεπτα: 0-3, 0-1, 1-3, 2-4.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν. 1, Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Βοζίκης, Τίγκας 1, Προσινικλής Π., Σιορδίλης, Τάτσης, Μπόλκας.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 1, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης 1, Ποντικέας 1, Καπότσης 2, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης 3, Κουρούβανης Δ.

Διαιτητές, Σπανούδης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής