ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Πέρασε εύκολα το Παλαιό Φάληρο, 14-4 τον ΟΦΘ, σε όμορφη ατμόσφαιρα

  13.12.2017 21:39       1172

Το Παλαιό Φάληρο ήταν φυσικά το φαβορί, επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό και νίκησε εύκολα τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης με 14-4, στο μεταξύ τους αγώνα της Α' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, παίρνοντας και την πρόκριση στους "8".

Στις εξέδρες του κολυμβητηρίου, όμως, υπήρξε πανηγυρική ατμόσφαιρά από τους οπαδούς του ΟΦΘ που τις είχαν κατακλύσει και χαιρόταν και γιόρταζαν, με ιαχές, κόρνες και ταμπούρλα, για την επιστροφή της ομάδας τους σε μια μεγάλη διοργάνωση, τη δεύτερη τη τάξει στο εσωτερικό, μετά από πολλά χρόνια, αλλά και το γεγονός ότι θα αγωνιστούν στην Α2 Ανδρών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Φαληριώτες έλεγξαν από την αρχή τον αγώνα και σε ρυθμούς ρελαντί έφτασαν στη νίκη και στη μεγάλη διαφορά.

ΟΦΘ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 4-14

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 1-4, 0-4.

ΟΦΘ (Αρ. Κορίτσας): Φοροτζίδης Ρ., Πουλής, Κίσσας, Αλιχανίδης Αβρ. 3, Τζαμτζής, Φοροτζίδης Χρ., Παυλίδης Ευ., Τερτιρόπουλος, Αλιχανίδης Β., Ζαρκαντζάς, Ταβακόπουλος, Βαχαρέλης 1, Σταύρου, Λεμπεκλής, Μπεσλίδης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 3, Κάκαρης 1, Αθανασίου 1, Τσαχιλίδης 1, Τρούλος 3, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς Ι. 2, Κατσαγούνος, Λιαπάκης 2.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Γιάννης Ελευθεριάδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής