ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ/ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική μας, 9-8 από την Ισπανία

  27.06.2018 15:16       1064

Την ήττα από την Ισπανία με 9-8, γνώρισε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών στην πρεμιέρα των πρώτων Μεσογειακών Αγώνων για τη γυναικεία υδατοσφαίριση, που διεξάγονται στην Ταραγόνα.

Η Εθνική μας ομάδα συμμετέχει στον δεύτερο όμιλο με αντιπάλους την Ισπανία και την Πορτογαλία. Στον άλλο Όμιλο μετέχουν η Ιταλία, η Γαλλία και η Τουρκία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε πίσω στο σκορ στην αρχή της αναμέτρησης, ενώ στην συνέχεια κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και μάλιστα να πάρει «κεφάλι» στο σκορ στην τρίτη περίοδο (6-7). Οι Ισπανίδες στην συνέχεια ισοφάρισαν και πετυχαίνοντας 3 τέρματα συνολικά στο τελευταίο οκτάλεπτο πήραν την νίκη με 9-8.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική μας την Παρασκευή 29/6 με αντίπαλο την Πορτογαλία.

ΙΣΠΑΝΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 9-8

Τα οκταλέπτα: 2-1, 2-2, 2-4, 3-1

ΙΣΠΑΝΙΑ (Μίκι Ότσα): Έστερ Ράμος, Πασκουάλ, Εσπάρ ,  Ορτίθ 3, Ορτίθ Ρέγιες 1, Γιορέτ Γκόμεθ, Εσπάρ 1, Πένια, Φόρκα 1, Γκουάλ, Γκαρσία 2, Λέιτον 1, Σάντσεζ.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Βασιλική, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Χυδηριώτη, Πάτρα, Πρωτοπαπά, Πλευρίτου Ελ., Ξενάκη 3, Σταματοπούλου.

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.