ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Μανώλης Μυλωνάκης

Πρέπει να μοχθήσουμε για να βγούμε κερδισμένοι

  12.03.2012 16:07       981

«Πρέπει να ιδρώσουμε πολύ για να πετύχουμε τους στόχους μας» δήλωσε ο Μανώλης Μυλωνάκης για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρης των Ανδρών που συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Ο διεθνής πολίστας, και παίκτης του ΝΟ Βουλιαγμένης, Μανώλης Μυλωνάκης, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την έκβαση των προπονήσεων με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Ντράγκαν Άντριτς, για τα δύο νέα πρόσωπα στην ομάδα (σ.σ Χατζηθεοδώρου και Δεληγιάννη), αλλά και για τις προσδοκίες του στην συνέχεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Αρχικά αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής: «Όπως και στα περισσότερα πράγματα, έτσι και στο πόλο, πρέπει να μοχθήσεις για να βγεις κερδισμένος. Οι προπονήσεις μας είναι πολύωρες και αρκετά κουραστικές, αλλά είναι για το καλό της ομάδας, και πρέπει να «ανεχθούμε» κάθε επίπονη διαδικασία μέσα σε αυτές. Το κλίμα είναι πολύ καλό, και μέχρι τώρα δεν έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα στην πορεία μας».

Αναφορικά με τους Δεληγιάννη – Χατζηθεοδώρου: «Είναι και οι δύο πολύ έμπειροι παίκτες, που ήταν απαραίτητοι στην προσπάθεια που κάναμε, όπως και κάθε άλλο παίκτη που βρίσκεται στην προετοιμασία. Με αυτήν τους την εμπειρία μπορούν να βοηθήσουν την Εθνική».

Τέλος, γα τις προσδοκίες του και τις προβλέψεις του ενόψει και του παιχνιδιού με την Τουρκία (Σάββατο 17 Μαρτίου) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: «Πρέπει φυσικά να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Τουρκία, ώστε να ανέβουμε βαθμολογικά, αλλά θα έλεγα πως «όλα τα λεφτά» είναι το παιχνίδι με την Ρουμανία. Είναι ένας αγώνας που θα παίξουμε εντός έδρας, στον οποίο πρέπει να επικρατήσουμε με 3 τέρματα διαφορά. Είναι δύσκολο, αλλά γι’ αυτό προπονούμαστε καθημερινά».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος